0
Το ένα μετά το άλλο έρχονται στο φως συνταρακτικά στοιχεία για την επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα. 


Για την υπόθεση έχει συλληφθεί από την προηγούμενη Παρασκευή μία 35χρονη γυναίκα η οποία και προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Στην απολογία της η 35χρονη αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση ενώ ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου τόνισε την κακή ψυχολογική της κατάσταση. Όπως φαίνεται και από τα ευρήματα στο κινητό τηλέφωνο της συλληφθείσας, παρακολουθούσε εδώ και καιρό τις κινήσεις της άτυχης Ιωάννας.

Μάλιστα είχε τοποθετήσει συσκευή GPS για να την εντοπίζει όποτε ήθελε. Αυτό που επισημαίνουν οι ερευνητές είναι ότι η 35χρονη είχε τέτοια εμμονή με το θύμα που ήθελε να μοιάζουν μέχρι και στην εμφάνιση.

Το νέο σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι η 35χρονη να μην είχε στο στόχαστρό της μόνο την Ιωάννα. Σύμφωνα με το vima.gr οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι η 35χρονη κράτησε την περούκα και την τηλεκάρτα στο σπίτι της προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει σε νέα επίθεση με τον ίδιο τρόπο και την ίδια μεταμφίεση.

Η 35χρονη γυναίκα, όπως αποκαλύπτεται και από τα σημειώματά της έβλεπε παντού αντίζηλους. Είχε απευθυνθεί μάλιστα και σε χαρτορίχτρες προκειμένου να μάθει ποιες γυναίκες έμπαιναν εμπόδιο στα σχέδιά της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η 35χρονη συλληφθείσα παρουσιάστηκε ως «καλό κορίτσι» από την άτυχη Ιωάννα όταν οι Αρχές της παρουσίασαν τη λίστα των υπόπτων. Μάλιστα αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να είναι στην λίστα των υπόπτων.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top