0
Νέα μηνύματα που αντάλλαξαν η Ιωάννα με την 35χρονη που κατηγορείται ότι της έριξε βιτριόλι βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο γυναίκες μέσω messenger, η 35χρονη, όπως ανέφερε το Star, ζητά και πάλι από την Ιωάννα να διαγράψει τον 40χρονο. Ειδικότερα στις 25 Νοεμβρίου 2018 η κατηγορούμενη γράφει στην Ιωάννα «Παίζει πολύ καιρό το στόρι με αυτόν. Αν θέλεις φυσικά διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ» και η 34χρονη της απαντά «κοίτα, εμένα δεν με έχει ενοχλήσει για να τον διαγράψω». «Συγγνώμη αν σε έφερα σε δύσκολη θέση» της λέει η 35χρονη και η Ιωάννα εξηγεί και πάλι «δεν μου έκανε κάτι, αν μου πεις εσύ ότι θέλεις να τον διαγράψω οκ τότε». «Εγώ στο λέω βρε Ιωάννα μου, καταλαβαίνεις...» γράφει η κατηγορούμενη και η Ιωάννα υποκύπτει λέγοντας «οκ τον διαγράφω no worries». Μάλιστα στο τέλος η 35χρονη την ευχαριστεί για την κατανόηση.

Επτά μήνες μετά η 35χρονη αρχίζει και παρακολουθεί την Ιωάννα. Βάζει όχι μία, αλλά συνολικά τρεις συσκευές GPS στο αυτοκίνητο της. Όταν τελείωνε μάλιστα η μπαταρία στο ένα, λάμβανε ειδοποίηση στο κινητό της.

Και ενώ φέρεται να έκανε όλα αυτά, συνέχιζε να ρωτά την Ιωάννα για τον 40χρονο και να δίνει ευχές για τα γενέθλια της Ιωάννας. 

35χρονη: Baby χιλιόχρονη υγεία ευτυχία και πολλές χαρές εύχομαι!

Ιωάννα: Ευχαριστώ πολύ.

35χρονη: Να σε ρωτήσω ρε συ αγάπη μου. Σίγουρα δεν σε έχει ξαναενοχλήσει ο άλλος;

Ιωάννα: Ναι βρε σίγουρα. Γιατί ρωτάς; Πώς τα πάτε οι δυο σας;

35χρονη: Έλα αγάπη είχα δουλειά, τώρα το είδα. Όχι ρε συ έτσι, από απλή περιέργεια σε ρώτησα. Όλα καλά!

Ενώπιον του ανακριτή, η 35χρονη κατηγορούμενη επέλεξε να χρησιμοποιήσει το «δικαίωμα της σιωπής», το οποίο δεν εμποδίζει τη νόμιμη συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων που υπάρχουν ανεξάρτητα από τη βούληση των υπόπτων ή κατηγορουμένων.

Για τις τρεις πρώτες μέρες της 35χρονης που κατηγορείται ότι πέταξε το βιτριόλι στην Ιωάννα μίλησε η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου. «Ηρθε στις 16 Ιουνίου και ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία. Της δόθηκαν όλες οι οδηγίες και οι κατευθύνσεις για τα επισκεπτήρια, την εργασία της και το πώς θα μπορέσει να ψωνίσει από το μπακάλικο ή την καντίνα. Πέρασε από το ιατρείο για να ανοίξει ο ιατρικός της φάκελος και την είδε ο εφημερεύων γιατρός», ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον Alpha.

«Τις τελευταίες τρεις μέρες λαμβάνει κανονικά φαγητό, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης υπέβαλε αίτημα για εργασία, το οποίο θα περάσει από το συμβούλιο. Στο αίτημα έχει επιλέξει το καφενείο και τη βιβλιοθήκη, ωστόσο τελική απόφαση θα παρθεί από το συμβούλιο», προσέθεσε.

Σε ερώτηση για το αν μένει σε θάλαμο απομονωμένη υπό τον φόβο κάποιας επίθεσης, η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών εξήγησε:«Από τις αρχές Μαρτίου έχουμε οδηγίες από τον ΕΟΔΥ και εφαρμόζουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο σε κάθε νεοεισαχθέντα, λόγω κορονοϊού. Η κάθε νέα κρατούμενη τοποθετείται μέσα σε συγκεκριμένο χώρο καραντίνας, 14 ημέρες, τη θερμομετρούν καθημερινά και εφόσον περάσει αυτό το διάστημα θα τοποθετηθεί κανονικά σε θάλαμο. Δεν μπήκε σε ειδικό χώρο επειδή κινδύνευε. Αυτές τις 14 μέρες προαυλίζεται μόνη της λόγω του κορονοϊού και δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλες κρατούμενες γιατί δεν έτυχε να έχουμε κάποια εισαγωγή».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top