0
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσαλονίκης έφθασαν άμεσα στην σύλληψη της 33χρονης παιδόφιλης, ακολουθώντας την «συνταγή» εντοπισμού με το φρικτό περιστατικό της 35χρονης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα Αττικής. 


Μάλιστα όπως προκύπτει από τον φάκελο της δικογραφίας  η παιδόφιλος για να σβήσει τα ίχνη της, ακολουθούσε σχεδόν κατά γράμμα την μέθοδο απόκρυψης της σατανικής «μαύρης χήρας» … 

Σε μια σοκαριστική κατάθεση πάντως η 33χρονη απαγωγέας της μικρής Μαρκέλλας, υποστηρίζει απροκάλυπτα πως άρπαξε το κοριτσάκι από το σχολείο της για να ασελγήσει σε βάρος του και για τον σκοπό αυτό έριξε τρια ηρεμιστικά χάπια στο χυμό, ενώ της έδωσε και κοκαΐνη, αδιαφορώντας ασφαλώς πως αυτό το κοκτέιλ θα μπορούσε με ευκολία να συμπαρασύρει στο θάνατο το ανήλικο παιδάκι.

«Είμαι εκδιδόμενη, λεσβία και παιδόφιλη»

Στην πρώτη της ομολογία που έδωσε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης η γυναίκα-κτήνος παραδέχεται πως:

«Τα χάπια Χanax μου τα γράφει ένας ειδικός παθολόγος, ενώ την κοκαΐνη την αγόραζα με 50 ευρώ απο το ΑΠΘ. Τη Μαρκέλλα τη γνωρίζω γιατί διαμένουν στην ίδια οικοδομή επί της οδού αδελφών Εμμανουήλ, όπου διέμενα και εγώ όταν ήμουν παντρεμένη, χώρισα όμως και το τελευταίο διάστημα διαμένω στην Καλαμαριά. Τον τελευταίο χρόνο εκδίδομε και πηγαίνω και με γυναίκες. Οι γυναίκες μου άρεσαν πάντα τον τελευταίο καιρό μου μπήκε η ιδέα για μικρό κορίτσι, έβλεπα  17χρονα και 18χρονα στο δρόμο και ένιωθα κάπως, καθώς  δεν έβλεπα κοριτσάκια στο ίντερνετ … Η Μαρκέλλα μου άρεσε και ήθελα να την πάρω για μένα ήθελα να την σώσω να μείνουμε μαζί, όχι κάτι άλλο λόγω της κατάστασης της θεώρησα ότι θα ήταν εύκολο. Τη σκεφτόμουν αρκετά και ιδίως την περίοδο της καραντίνας, ήθελα να το δοκιμάσω τίποτε τίποτε άλλα εγώ όταν την πήρα από το σχολείο η μικρή  νόμιζε πως θα παίξει με την κόρη μου την Γρηγορία και ήρθε μαζί μου πήραμε ταξί και πήγαμε στην Καλαμαριά. Η μικρή δεν αντέδρασε καθόλου σκέφτηκα όλα θα πάνε καλά μου έκατσε λουκούμι. Όταν φτάσαμε στην Καλαμαριά και η μικρή δεν είδε την κόρη μου δεν αντέδρασε καθόλου, σκέφτηκα όλα θα πάνε … Η μικρή στο σπίτι μου είπε πως με αγαπάει, οπότε σκέφτηκα θα παίξουμε, θα την αφήσω να κάνει ότι θέλει και θα πάνε όλα καλά. Πήγαμε πήρα να φάμε κασεροκούλουρο και χυμό. Γέμισα την μπανιέρα έδειχνε να της αρέσει, οποτέ έβγαλα και εγώ τα ρούχα μου και μπήκα μέσα, εκείνη δεν ένιωσε άβολα οπότε άρχισα να την χαϊδεύω και να την καθαρίζω … Η Μαρκέλλα το θεώρησε φυσιολογικό ότι την καθαρίζω … Για μένα όμως δεν ήταν και τόσο αθώο …».

Κτήνος με φουστάνι

Σ’ αυτό το σημείο η αδίστακτη παιδόφιλος περνά σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αφού λέει πως:

«Τότε, την χάιδεψα στο αιδ… στον κ… και στο στήθος αλλά δεν είχα σκοπό να την ερεθίσω της έδωσα μερικά φιλιά στο λαιμό και στα χέρια. Πήγαινα σιγά-σιγά, το μπάνιο διήρκησε περίπου 10 λεπτά μετά βγήκαμε και ΤΗΣ έδωσα μία πιτζάμα δικιά μου να φορέσει. Εκεί, της έδωσα τρία χάπια xanax του ενός μιλιγκράμ με κουτάλι όπως το σιρόπι εγώ έκανα χρήση κοκαΐνης και πήρα χάπια xanax. Μετά πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα την άλειψα με λάδι και δεν αντέδρασε, θεώρησα έτσι ότι ο [Πακιστανός] πατριός της, την κακοποιεί … Ήμουν συνέχεια γυμνή, άρχισα να την αγγίζω και στον κ… και μπροστά αλλά δεν την έβαλα, τις έβαλα δάχτυλο στην κλ…. Η Μαρκέλλα δεν μπορούσε να αντιδράσει γιατί ήταν ζαλισμένη κάποια στιγμή νόμιζα ότι κοιμάται αλλά αυτή άνοιγε τα μάτια. Την επόμενη μέρα κοιμόμασταν όλη μέρα, δεν σηκωνόταν και της έβαλα λίγη κοκαΐνη στα δόντια μετά και αφού πέρασε λίγο η ώρα σηκώθηκε …».

Είναι βαριά τα σίδερα …

Βέβαια η κατηγορούμενη μέσα από τα κρατητήρια και έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει πως έρχεται σήμερα που απολογείται η προφυλάκισή της, βγήκε στην τηλεόραση και είπε άλλα … «Είμαι έτοιμη να επανορθώσω, δεν ανήκω σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ή κάτι παρόμοιο, όσα έχουν ακουστεί είναι παράλογα και τα αποδίδω  στον πανικό και τις συνθήκες σύλληψης μου …». Το δικό της παιδί βέβαια είναι οκτώ ετών, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες αναφέροντας ότι είναι κάτι που αφορά τον πρώην σύζυγό της …

Σύλληψη με συνταγή «βιτριόλης»

Από την προανάκριση του Τμήματος προστασίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προέκυψαν τα εξής συγκλονιστικά, τόσο όταν άρπαξε για 44 ώρες την Μαρκέλλα, αλλά και όσο όταν την άφησε στο δρόμο και από την Θεσσαλονίκη διέφυγε μόνη της σε κατάλυμα-καταφύγιο  της Κατερίνης. Ιδού τι γράφουν οι διώκτες της:

«Από την αστυνομική έρευνα, η κατηγορούμενη μεριμνούσε όλες οι μετακινήσεις της να της κάνει μεταμφιεσμένη. Φορούσε γυαλιά ηλίου, ιατρική μάσκα, φουλάρι στα μαλλιά τα οποία σε χρόνο μεταγενέστερο της αρπαγής κούρεψε κατά τρόπο που άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό την προηγούμενη εικόνα του προσώπου της συγκεκριμένα από κούρεμα καρέ τα έκανε  κούρεμα κοντό αγορίστικο. Πιθανώς με την κουρευτική μηχανή που αγόρασε κατά την διαφυγή της στην Κατερίνη και απέρριψε σε κάδο απορριμμάτων λίγο πριν τον εντοπισμό της. Επίσης προέβη μετά την απελευθέρωση της ανήλικης σε αγορά μιας κάρτας σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας καθώς και σε δύο νέες συσκευές κινητής τηλεφωνίας στις οποίες δεν είχε τοποθετημένη τους κάρτες SIM προκειμένου να μην είναι εφικτός ο ηλεκτρονικός εντοπισμός της. Ακόμη επέλεξε να διαμένει σε κατάλυμα βραχείας μίσθωσης του οποίου τη μίσθωση παρότι ανανέωσε στις 16 του μηνός για ακόμη τρεις ημέρες, μετά τον εντοπισμό της στις 17 Ιουνίου εξήλθε μαζί με τη βαλίτσα της αφήνοντας εντός του διαμερίσματος το κλειδί. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι κατά την έξοδό της από το προσωρινό της κατάλυμα έσπασε και απέρριψε σε κάδο απορριμάτων έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή με τον φορτιστή που σκοπίμως βρέθηκε βρεγμένος αποσκοπώντας στην ολοσχερή καταστροφή των δεδομένων που περιέχονταν σε αυτόν …».

Μάλιστα, όπως και στην περίπτωση της Καλλιθέας, «οδηγός» των αστυνομικών ήταν πρώτα η ανακάλυψη του ράδιοταξί που χρησιμοποίησε αφού όπως αναφέρεται στη δικογραφία:

«Επίσης, η ανήλικη μας ανέφερε ότι η ίδια γυναίκα που την άρπαξε και την κρατούσε στο διαμέρισμα, τις πρωινές ώρες της 13/6  την άφησε στην περιοχή της Καλαμαριάς. Κατόπιν τούτου από έρευνα στις εταιρείες ραδιοταξί για τυχόν κλήσεις που δέχθηκαν στην περιοχή, προέκυψε ότι στις 8:50, της ίδιας ημέρας δέχτηκε κλήση  συγκεκριμένος συνεταιρισμός ραδιοταξί με οδηγό τον Χ.Ι, όπου παρέλαβε από την οδό Τάκη Οικονομίδη στην περιοχή της Καλαμαριάς μία γυναίκα και την μετέφερε στην πύλη του νοσοκομείου της Κατερίνης. Η εν λόγω γυναίκα σύμφωνα με τον οδηγό είχε πλήρως καλυμμένα τα μαλλιά με μαντήλι-μπαντάνα,  γυαλιά ηλίου ιατρική μάσκα άσπρου χρώματος και κολάν ενώ κινήθηκε προς το ταξί μαζί με την ταξιδιωτική τσάντα. Από το τμήμα αναζητήσεων της ασφάλειας Θεσσαλονίκης συστήθηκε ειδική ομάδα ερευνών η οποία μετέβη στην Κατερίνη προκειμένου να μελετήσει τις κινήσεις της. Συλλέχτηκαν εκ νέου βίντεο  από καταστήματα της Κατερίνης πλέον συνδυαστικά και προέκυψε ότι περί ώρα 10:30 του Σαββάτου στις 13/6, αποχώρησε από το Γενικό νοσοκομείο Κατερίνης και επιβιβάστηκε σε ταξί στη συνέχεια αποβιβάστηκε έμπροσθεν έμπροσθεν του καταστήματος public επί της οδού Ερμού αγόρασε δύο καινούργιες συσκευές αξίας 1.400 ευρώ …».

Μέσα στο σπίτι της παιδόφιλης στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και τρεις δονητές, καφέ, μαύρου και ροζ χρώματος, όπως αναλυτικά περιγράφονται στη δικογραφία.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top