0
Μετά από πολύ καιρό μίλησε στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» η Ελένη Καρουσάκη για πτυχές της ζωής της που δε γνωρίζαμε, την καριέρα της στο τραγούδι αλλά και τη... δημοσιογραφία!


Όπως είπε η τραγουδίστρια ξεκίνησε αρχικά από τον χώρο της ενημέρωσης, δουλεύοντας στο πλευρό του Θοδωρή Δρακάκη, ο οποίος την κάλυπτε τις φορές που αναγκαζόταν να λείψει από το πόστο της για να ηχογραφήσει. Μάλιστα, δήλωσε ότι θέλει διακαώς να εργαστεί στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, αφού αυτό το ρεπορτάζ της αρέσει πολύ.


Όσον αφορά στην καριέρα της στο τραγούδι δήλωσε ότι: «Δε μου χαρίστηκε τίποτα στο τραγούδι και χαίρομαι πάρα πολύ που δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Το ότι ξεκίνησα ανοίγοντας πρόγραμμα, κάνοντας πάρα πολλές ώρες φωνητικά σε πάρα πολύ μεγάλα ονόματα αυτό σημαίνει ότι δούλεψα και βρέθηκα εδώ πού βρέθηκα».

«Δε θεωρώ σωστό βήμα κάποιος από ένα παιχνίδι είτε επειδή μπήκε σε μια δισκογραφική να γίνεται μπαμ όνομα και να μπαίνει στη μαρκίζα» συμπλήρωσε.

Το γεγονός ότι είναι παιδί χωρισμένων γονιών την έκανε πιο επιφυλακτική στο ζήτημα της οικογένειας και του γάμου. Για αυτόν τον λόγο μέχρι σήμερα δεν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. «Ο γάμος για μένα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Θέλω να είναι κάτι ξεχωριστό και σημαντικό. Δε θέλω να ζήσει το παιδί μου κάτι ανάλογο που έζησα εγώ» είπε κλείνοντας.

ΠΗΓΗ: star

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top