0
Μύδρους εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος εναντίον της λοιμωξιολόγου Ελένης Γιαμαρέλλου, αλλά και καλλιτεχνών που δήλωσαν πως σκοπεύουν να κοινωνήσουν στην εκκλησία, χωρίς να ανησυχούν για την μετάδοση του κορωνοϊού.


Ο συγγραφέας με αναρτήσεις του στο Facebook, εμφανίστηκε εξοργισμένος από τις δηλώσεις της λοιμωξιολόγου που συμμετέχει στην επιτροπή διαχείρισης της πανδημίας για τον κορωνοϊό.

«”Εδώ δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης”, μας λέει η κυρία Γιαμαρέλλου για τη θεία μετάληψη, “ισχύει η έννοια του μυστηρίου”. Όπως λέμε: το πρωί είμαι λοιμωξιολόγος και το βράδυ ξεματιάστρα» γράφει στην ανάρτησή του ο πρώην βουλευτής. «Οι συνάδελφοί της λοιμωξιολόγοι τι λένε; Εξοργίζονται με αυτές τις άθλιες κι επικίνδυνες δηλώσεις της κυρίας ή έλα μωρέ, εδώ είναι Μπαλκάνια, λέμε και καμιά μπαρούφα παραπάνω; Ο Ιατρικός Σύλλογος; Η κυβέρνηση;», συνεχίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος.



«Εμάς όλους, που δεν πιστεύουμε στην... part time επιστήμη και κινδυνεύουμε από τον υποχρεωτικό συγχρωτισμό με τους κρετίνους στα μέσα μαζικής μεταφοράς, μας σκέφτεται κανείς; Σκοπεύει να αποδοκιμάσει κάποιος αυτό το νούμερο ή απλώς είναι Πέμπτη κι έχει λιακάδα; Ελλάδα 2020. Ξεφτίλα και ντροπή» κλείνει την ανάρτησή του, παραθέτοντας το απόσπασμα της συνέντευξης της κα. Γιαμαρέλλου στον ΣΚΑΪ.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος βάλει και εναντίον καλλιτεχνών για τη θεία κοινωνία


Σε άλλη του ανάρτηση, ο Πέτρος Τατσόπουλος υπήρξε ιδιαίτερα καυστικός με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο, αλλά και με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού που υποστήριξαν πως θα κοινωνήσουν παρά τις συστάσεις για τα μέτρα προστασίας ενάντια στη μετάδοση του κορωνοϊού. «Ξεκίνησε και ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον Πιο Ατρόμητο Ηλίθιο. Ο ανταγωνισμός αναμένεται ανελέητος» έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος παραθέτοντας τις φωτογραφίες των δύο καλλιτεχνών.




Γιαμαρέλλου: Ο κορωνοϊός δεν κολλάει με τη θεία κοινωνία

Είχε προηγηθεί συνέντευξη της Ελένης Γιαμαρέλλου στην εκπομπή «Αταίριαστοί», όπου η λοιμωξιολόγος ισχυριζόταν πως το μυστήριο της θείας κοινωνίας είναι πάνω από την επιστήμη και ως εκ τούτου κανείς δεν κινδυνεύει με έκθεση στον κορωνοϊό.

«Η θεία ευχαριστία είναι το μεγαλύτερο μυστήριο και πιστεύω ότι οι άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτό είναι οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο» σημείωνε η λοιμωξιολόγος χαρακτηριστικά, τονίζοντας μάλιστα πως «είναι κάτι που υπερβαίνει και την υγεία μας». Η κα. Γιαμαρέλλου είχε προβεί σε παρόμοιες δηλώσεις και πριν την καραντίνα, στις αρχές του Μαρτίου.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων, τι θα συμβεί αν κάποιος ασυμπτωματικός μεταλάβει, η κα. Γιαμαρέλλου σχολίασε: «Εδώ δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης, είναι η έννοια του μυστηρίου η οποία είναι πάνω από την έννοια της επιστήμης. Όποιος πάει να κοινωνήσει, άσχετα αν το πιστεύει ή δεν το πιστεύει συμμετέχει στο μυστήριο. Επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος για κορωνοϊό ή για κανένα άλλο μικρόβιο».


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top