0
Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκάλυψε σήμερα, πως η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την πλατεία της Αγίας Παρασκευής επειδή οι πολίτες τολμούν και... κάθονται, κάνοντας λόγω για «ακρότητες».


Σε μία πρωτοφανή εξέλιξη μετά υη χθεσινή αποστολή αστυνομικών δυνάμεων στην πλατεία Αγίας Παρασκευής για να απομακεύνουν βίαια πολίτες που απλά... κάθονταν, η κυβέρνηση έκλεισε την πλατεία.
Μάλιστα ο κ.Χαρδαλιάς κατηγόρησε τους πολίτες ότι προχώρησαν σε.... «ακρότητες».

«Τέλος τα όσα διαδραματίστηκαν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής τις δύο προηγούμενες ημέρες δεν παραπέμπουν σε εικόνες πολιτών που έχουν ανάγκη να χαλαρώσουν και να εκτονωθούν από την ψυχολογική πίεση των προηγούμενων βδομάδων, αλλά σε κάποιους δεκάδες που δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης,

αγνοούν τους επιστήμονες υγείας και τις συμβουλές, περιφρονούν τις οδηγίες του κράτους για τους κανόνες του συγχρωτισμού ιδιαίτερα όταν δεν λαμβάνονται μέτρα προφύλαξης και προστασίας και κυρίως αδιαφορούν για τις ευθύνες τους απέναντι στις ευπαθείς ομάδες, χθες επιδόθηκαν σε ακρότητες και πέταξαν πέτρες σε στελέχη του ελεγκτικού μηχανισμού»είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.
«Σας ενημερώνω εδώ και αρκετά λεπτά ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται στον χώρο και με απόφαση μας η πλατεία Αγ.Ιωάννου θα παραμένει καθημερινά κλειστή από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί, δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε μέτρα τοπικής ισχύος, όπου σημειώνονται τέτοιες απαράδεκτες καταστάσεις».


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top