0
Μια σημαντικότατη εξέλιξη στην υπόθεση της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι μετέδωσε η ΕΡΤ.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη δράστιδα της απάνθρωπης επίθεσης να έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να φτάνει στην Καλλιθέα, να κατεβαίνει από όχημα και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτιρίου λίγα μόνο λεπτά πριν το τραγικό συμβάν μπροστά από το ασανσέρ της πολυκατοικίας στην οποία στεγάζεται η ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργαζόταν το θύμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης, η μαυροφορεμένη γυναίκα φορούσε μάσκα και σκούφο, ενώ η εικόνα που έχουν στα χέρια τους οι άνδρες της Ασφάλειας δεν είναι τόσο καθαρή ώστε να αναγνωριστούν τα χαρακτηριστικά της. 

Οι Αρχές ωστόσο, σκοπεύουν να προχωρήσουν σε ειδική επεξεργασία της εικόνας της κάμερας προκειμένου να ανασυνθέσουν το πρόσωπο της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη. Με τον τρόπο αυτό, είναι πιθανόν το θύμα να καταφέρει να την αναγνωρίσει.


Ακόμα, χάρη στις κάμερες ασφαλείας, η Αστυνομία έχει ξεκινήσει την ιχνιλάτηση της διαδρομή του οχήματος της γυναίκας, προκειμένου να βρεθεί το σημείο από όπου ξεκίνησε για την Καλλιθέα, ίσως και το σπίτι στο οποία διαμένει.

Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, οι Αρχές υποστηρίζουν πως βρίσκονται κοντά στη λύση της υπόθεσης αφού αν και το έγκλημα ήταν οργανωμένο, υπήρξαν σοβαρά λάθη στον τρόπο που η δράστις κινήθηκε πριν και μετά την επίθεση.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top