0
Με χειροπέδες βρέθηκε μετά από... χρόνια αναζητήσεων ένας 46χρονος μετρ στις απάτες και τις πλαστογραφίες, μετά από καταδίωξη στην περιοχή του Γέρακα. 


Σε βάρος του εκκρεμούσε πλήθος καταδικαστικών αποφάσεων και ενταλμάτων σύλληψης.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, αξιοποιώντας σχετική πληροφόρηση και ζητώντας τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, κατευθύνθηκαν στον Γέρακα και εντόπισαν τον 46χρονο «φαντομά» την ώρα που οδηγούσε μοτοσικλέτα. Στη θέα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει, με δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να σπεύδουν προς ενίσχυση των συναδέλφων τους και να καταφέρνουν τελικά να τον εγκλωβίσουν και να τον ακινητοποιήσουν.

Ωστόσο, εκείνη την ώρα εμφανίστηκε ένας 53χρονος -πιθανότατα συνεργός του- ο οποίος άρχισε να βρίζει και να σπρώχνει τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να συλληφθεί κι αυτός και να οδηγηθούν αμφότεροι στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Στην κατοχή του 46χρονου βρέθηκε πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, όμως, αίσθηση προκαλούν οι καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν εις βάρος του.

* Απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης -22- ετών για τα αδικήματα της απάτης και πλαστογραφίας

* Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης -7- ετών για απάτη, πλαστογραφία και εκβίαση

* Τρία Εντάλματα Σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών για απάτες, πλαστογραφία και διακεκριμένες κλοπές,

* Ένταλμα Βίαιης Προσαγωγής Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών για απάτες, πλαστογραφία και διακεκριμένες κλοπές.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top