0
Πειθάρχησαν στο σύνθημα «Μένουμε σπίτι» αλλά βρήκαν τον τρόπο να αντιτάξουν τα κάλλη τους στο τρίπτυχο «πιτζάμα – παντόφλα – κλάμερ». 



Δεκαπέντε σέξι Ελληνίδες κοίταξαν την κάμερα του κινητού τους και  απέδειξαν πως ακόμη και μέσα στο σπίτι, μακριά από τις παραλίες και τα φώτα των προβολέων νιώθουν και είναι όμορφες, αφήνουν το κορμί τους στον ήλιο από «τοποθεσία – μπαλκόνι» και κολάζουν τους followers τους.


Ρία Αντωνίου

Αν και η Ρία βρίσκεται στα ξένα και συγκεκριμένα στην Ιταλία δεν έπαψε να θυμίζει ότι το sexiness δεν χάνεται με την απόσταση. Γι αυτό και μας χάρισε στιγμιότυπα backstage από μία φωτογράφιση που ιδανικά θα θέλαμε να την έχουμε παρακολουθήσει από κοντά. Viva, Ria!



Κάτια Ταραμπανκό

Λογικά η νικήτρια του «Next top model» τώρα θα δρασκέλιζε πασαρέλες. Τα πλάνα άλλαξαν και έμεινε στο κρεβάτι της από το οποίο ανέβασε μερικές φωτογραφίες για να μας θυμίσει πως «once a model, is always a model». Άξια!


Δήμητρα Ματσούκα

Κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της καραντίνας, η Δήμητρα μας έδειξε το σαλόνι του σπιτιού της με την υπέροχη θέα του. Όμως όταν η Δήμητρα βγαίνει στο μπαλκόνι και απολαμβάνει αυτή τη θέα τότε κερδισμένος είναι ο follower. Και ο γείτονας, βεβαίως βεβαίως.


Χριστίνα Μπόμπα

Αυτό θα πει κλείνω τα μάτια και ονειρεύομαι. Η Χριστίνα έβαλε το κοχύλι στο αυτί και μάλλον μεταφέρθηκε νοερά κάπου εξωτικά και υπέροχα. Μόλις άνοιξε τα μάτια, κοίταξε τον φακό και ονειρεύτηκαν οι followers με τα μάτια ανοιχτά.




Ιωάννα Μπέλλα

Αναμνήσεις από φωτογραφίσεις με εσώρουχα στο κρεβάτι και σορτσάκια δίπλα σε συρματοπλέγματα, με το βλέμμα χαμηλά και ένα κορίτσι δύο μέτρα το οποίο δύσκολα χωρά μέσα στο πλάνο λόγω ύψους. Ιωάννα, κάνε υπομονή, από Δευτέρα θα μπορούμε να κυκλοφορούμε πιο άνετα. Μην σκύβεις το κεφάλι…



Δήμητρα Αλεξανδράκη

Όχι, δεν παρανόμησε η Δημητρούλα. Δεν έσπασε την καραντίνα και πήγε σε εξωτικές παραλίες. Απλά βαρέθηκε λίγο το κορίτσι από την κλεισούρα και είπε μέσω αναμνήσεων να μας ταξιδέψει μέχρι τη Μαδαγασκάρη όπου βρέθηκε πέρυσι ως παίκτρια του «Nomads». Να 'μαστε καλά να ξαναπάμε, Δήμητρα!


Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η πολυτάλαντη πρώην παίκτρια του «My style rocks» αποφάσισε, επειδή είχε πολύ χρόνο στην διάθεσή της λόγω καραντίνας, να μοιραστεί μαζί μας μία πόζα και μία φωτογραφία με το αγαπημένο της καλσόν. Θα συμφωνήσουμε ότι είναι εξαιρετικό…


Κατερίνα Λιόλιου

Πίσω από τα κάγκελα αλλά με το μυαλό στο καλοκαίρι η πανέμορφη τραγουδίστρια έκανε μία μικρή στάση την ώρα που αξιοποιούσε τον κωδικό 06 και είπε να μας κοιτάξει κατάματα και να μας χαρίσει ένα μεγάλο χαμόγελο. Ανταποδίδουμε.


Βρισηίδα Ανδριώτου

Η κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη βρήκε τον πιο ευφάνταστο τρόπο να γιορτάσει την Πρωτομαγιά με τις φίλες της. Στο ‘να χέρι καλαμάκι χοιρινό και στ’ άλλο την ρακέτα. Και στο ενδιάμεσο ένα Aperol για να το γλεντήσουμε. Επίσημο ένδυμα δε χρειάζεται, τα μπικίνι είναι ό,τι καλύτερο για να πιάσουμε τον Μάη.


Χριστίνα Ζαφειρίου

Η εντυπωσιακή Χριστίνα Ζαφειρίου εκτός από τον εαυτό της όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, δεν έπαψε στιγμή να φροντίζει το αγαπημένο της σκυλάκι, στο οποίο δείχνει να έχει ιδιαίτερη αδυναμία.


Κατερίνα Στικούδη

Πλένει αυτοκίνητα, παίζει πιάνο, λιάζεται στην πισίνα. Κορίτσι πολυτάλαντο η Κατερίνα αποφάσισε να αδράξει όλες αυτές τις ευκαιρίες που της πρόσφερε η καραντίνα και να μην αφήσει τον εαυτό της και τους followers της να βαρεθούν. Go Κατερίνα, go.





Ελευθερία Ελευθερίου

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει τρόπο ένα κορίτσι, όπως η Ελευθερία Ελευθερίου, να αξιοποιήσει το μαγιό της αφού δεν μπορεί να πάει στην παραλία. Υπάρχει η υπέροχη ταράτσα της για να την φιλοξενήσει και φυσικά οι αναλογίες της κάνουν την θέα ακόμη πιο υπέροχη…





Χριστίνα Κολέτσα

Κλασική αξία στον χώρο των καλοκαιρινών – μπικίνι εμφανίσεων άδραξε την ευκαιρία και πρόσφερε στους followers της ενσταντανέ από πλαστική πισίνα, η οποία δρόσισε το εντυπωσιακό κορμί της τραγουδίστριας. Στη συνέχεια η κουπαστή του μπαλκονιού της την διευκόλυνε για να στεγνώσει από τα νερά.



Ντορέτα Παπαδημητρίου

Αυτό το σώμα αποδεικνύει πως η Ντορέτα την περίοδο της καραντίνας δεν ξέχασε την γυμναστική και αν ζύμωσε ψωμί, όπως πολλές έπραξαν, εκείνη τουλάχιστον δεν το έφαγε. Από τα πιο γυμνασμένα κορμιά της showbiz, δικαίως επιλέγει το μπαλκόνι για ηλιοθεραπεία, δίνοντας χαρά σε γείτονες και followers.


Ιωάννα Τούνη

Η Τουνάρα της Θεσσαλονίκης δεν περιορίζεται από κανέναν εγκλεισμό και αφού δεν μπορεί να φορέσει το μπικίνι της και να πάει στη Μύκονο, φόρεσε όλα τα μπικίνι της νέα κολεξιόν της εταιρείας της και έδωσε μεγάλη χαρά σε διαδικτυακούς λουόμενους.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top