0
Από τα «χειροκροτήματα» η κυβέρνηση πέρασε στη φίμωση και την καταστολή ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Δράσης για την Υγεία. 


Ένταση υπήρξε στον «Ευαγγελισμό» όταν η αστυνομία μπήκε μέσα στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των εργαζομένων.

Σύμφωνα με το Mega μετά από τις αποδοκιμασίες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από τον προαύλιο χώρο του Ευαγγελισμού.

Η συγκέντρωση έγινε στο πλαίσιο της Πανελλαδικής ημέρας δράσης για τη Δημόσια Υγεία την οποία οργανώνει η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) οργανώνει πανελλαδική με κεντρική αιχμή τα ανεπαρκή μέτρα στήριξης του ΕΣΥ και τις ελλείψεις στα ατομικά μέσα προστασίας των εργαζομένων στις δημόσιες δομές υγείας.

Ηλίας Σιώρας – «Ευαγγελισμός» – «Γ.Ν.Α. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»
«Τα πρόσωπά μας και τα πρότυπά μας, είναι υγειονομικοί που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην επιστήμη και στον αγώνα.

Είναι το ζεύγος Κιουρί, είναι ο Γεώργιος Παπανικολάου, είναι ο Πέτρος Κόκκαλης, είναι ο Γρηγόριος Λαμπράκης, είναι ο Τσε Γκεβάρα ο γιατρός και τόσοι άλλοι.

Και για αυτούς μπαίνουμε πρώτοι στη μάχη ενάντια στην πανδημία και πρώτοι στον αγώνα για ένα αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας χωρίς επιχειρηματική δράση. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ».

Δείτε βίντεο:











«Συνωστισμό» είδαν τα δημοσιογραφάκια παπαγαλάκια:

Τα πρωινά παπαγαλάκια του Mega τόλμησαν να κατηγορήσουν τους γιατρούς για συνωστισμό:



Για «συνωστισμό» στον «Ευαγγελισμό» έκανε λόγο και το παπαγαλάκι του ΣΚΑΪ:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top