0
Όταν έπαιζαν οι «Α.Μ.Α.Ν.» στην τηλεόραση, είχαν μείνει χαραγμένοι στο μυαλό οι Κανάκης - Καλυβάτσης με τη λευκή αμφίεση, σε λευκό φόντο, με λευκό γυαλί, το οποίο... τρόμαζε κάπως. Μέσα από επαναλήψεις τους μάθαμε καλύτερα ενώ μέσα από το YouTube μπορούσαμε να δούμε  σπαρταριστά επεισόδια που γίνονταν αιτία για γέλια μέχρι... δακρύων!

Κάπως έτσι και στην καραντίνα, που ο καθένας ψάχνει τρόπους, για να περάσει η ώρα του ευχάριστα. 

Παρακάτω δείτε ένα αγαπημένο TOP 5 από αγαπημένες στιγμές των Α.Μ.Α.Ν. που έμειναν αξέχαστες!


1. «Σαλεπάκι παιδιά»!

Παραλία με 40 βαθμούς. Ο τζίτζικας «σκάει» και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, με μαλλί μπούκλα και τρελό γυαλί, φωνάζει στο αυτί του Αντώνη Κανάκη διαδοχικά για: λουκουμάδες, καυτό σαλεπάκι, πατσά και γούνες, με τον Γιάννη Σερβετά να κάνει παράπονα!


2. Μάνα είναι μόνο μία!

Η Ελληνίδα μάνα στο μεγαλείο της! Οι Α.Μ.Α.Ν. παρουσίασαν με τον πιο... ρεαλιστικό τρόπο τα do's and don'ts! Δείτε και πάρτε μαθήματα!


3. Ανώτατη Σχολή Διαιτησίας

Θες να ασχοληθείς με τη διαιτησία και να σφυράς σε μεγάλα παιχνίδια; Ο δίκαιος Κανάκης και το... λαμόγιο Καλυβάτσης σού δείχνουν τον τρόπο. Διαλέγεις και παίρνεις!


4. Pizza ο Τέλης

Τα ζόρια των ντελιβεράδων, που έρχονται με το μηχανάκι μέχρι μέσα στο σπίτι σου, και αυτών που παραγγέλνουν, στην εποχή της δραχμής!


5. Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση

Ο πατέρας Κανάκης προσπαθεί να δώσει συμβουλές περί σεξ στον έφηβο Καλυβάτση, αλλά δεν ήξερε πόσο... σπίρτο ήταν ο γιος του!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top