0
Η «Kedenews» εμφανίστηκε πρόσφατα στον Τύπο ως μια free press εφημερίδα με τα νέα της τοπικής αυτοδιοίκησης. 


Ένα ρεπορτάζ δύσκολο καθώς, ειδικά αν είσαι τοπικό, επαρχιακό Μέσο έχεις να κάνεις με την εκάστοτε αντίστοιχη (δημοτική ή περιφερειακή) διοίκηση και δεν είναι εύκολο να είσαι… αντιπολίτευση ως «γραμμή».

Η «Kedenews» κυκλοφορεί μηνιαίως, με καμιά 200αριά σελίδες με συνεντεύξεις, θέματα, έργα που έγιναν ή θα γίνουν, γενικώς με μια αίσθηση του «όλα καλά, όλα ανθηρά» στην αυτοδιοίκηση. Στο τρίτο της τεύχος όμως, το πρωτοσέλιδο προκάλεσε δριμείες αντιδράσεις (όπως από τον Παύλο Πολάκη) καθώς με τίτλο «Σώζουν την Ελλάδα» μπήκαν στο εξώφυλλο φωτογραφίες πολιτικών. ΟΚ, των Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκου Χαρδαλιά, που έχουν επωμιστεί και το επικοινωνιακό βάρος της προσπάθειας. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βεβαίως, ο πρωθυπουργός της χώρας εν μέσω πανδημίας είναι.

Πώς ακριβώς όμως ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, «σώζει την Ελλάδα», δεν είναι ακριβώς κατανοητό. Βεβαίως, φιλοξενείται και τρισέλιδη συνέντευξή του για τα μέτρα που πήρε. Όπως άλλωστε όμως, όλοι οι περιφερειάρχες και όλοι οι δήμαρχοι.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top