0
Τον γάμο της με τον κουμπάρο της (!) ετοιμάζει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια κάνοντας τις ετοιμασίες εν μέσω... καραντίνας! 



«Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε, αν όλα πάνε καλά με τις εξελίξεις λόγω κορονοϊού, τον Σεπτέμβριο στην Καβάλα, στον Κεχρόκαμπο, το χωριό του Σπύρου. Ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο, όμως θα είναι παραδοσιακός με τοπικά έθιμα του χωριού» δήλωσε η ίδια στο Secret δείχνοντας πολύ ευτυχισμένη γι' αυτή την όμορφη εξέλιξη στη ζωή της.

Ο λόγος για τη Χαρά Βέρρα την οποία απολαύσαμε, ελάχιστα, στην πρεμιέρα του σόου Just the 2 of Us ως ταίρι του Τρύφωνα Σαμαρά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε μιλήσει παλιότερα για τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή της στην εκπομπή Μαζί σου. Συγκεκριμένα είχε πει:

«Τον Σπύρο τον είχα στην ορχήστρα μου και τότε η γυναίκα του έμεινε έγκυος. Ο τότε άντρας μου, μου είχε πει να βαφτίσουμε του Σπύρου το παιδί και έτσι έγινε.

Και εκείνος ήταν στην ορχήστρα μου, έπαιζε τύμπανα.

Μετά από χρόνια η γυναίκα του Σπύρου έφυγε, επέλεξε να πάει στο εξωτερικό και άφησε τον Γιαννάκη σε ηλικία 5μισι χρονών. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια ήμουν πάνω από το παιδί.

Ο Σπύρος επέλεξε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Η μαμά ήταν 100% σίγουρη ότι ο Σπύρος κάνει για 10 μάνες και αυτή είναι η αλήθεια».

Δείτε τα βίντεο:





Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, τον άνδρα που πρόκειται να παντρευτεί η γνωστή τραγουδίστρια:







loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top