0
Πίσω στην Αλβανία θέλησαν να γυρίσουν 19 Αλβανοί, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Μάλιστα προσπάθησαν να το κάνουν μέσω ΚΤΕΛ, όμως η απόπειρα τους δεν καρποφόρησε, καθώς σε έλεγχο της αστυνομίας, στα διόδια του Ρίου, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα και τους επιβλήθηκε πρόστιμο. 


Σύμωνα με το thebest.gr, οι 19 υπήκοοι Αλβανίας εντοπίστηκαν να κινούνται μαζικά με λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ. Στην πλειονότητά τους είναι εργαζόμενοι στον τουριστικό κλάδο στην χώρα μας, οι οποίοι έμειναν άνεργοι λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού.


Το λεωφορείο οδηγήθηκε μέχρι τον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, όπου αστυνομικοί τους ζήτησαν εξηγήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες σκοπός τους ήταν να μεταβούν στην χώρα τους, ενώ κανείς δεν διέθετε άδεια μετακίνησης. Για τον λόγο αυτό τους επιδόθηκε κλήση και το σχετικό πρόστιμο των 150 ευρώ.


Απορία προκαλεί το γεγονός οτί οι 19 Αλβανοί υπήκοοι ήθελαν να μεταβούν στην χώρα τους, τη στιγμή που τα σύνορα είναι κλειστά. Οι επιβαίνοντες στο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων θα μπορούσαν κάλλιστα να νοσούν από κορωνοϊό και να μεταφέρουν την νόσο σε άλλες περιοχές. Για τον λόγο αυτό ακολουθήθηκε το πρωτόκολο, ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και το πιθανότερο σενάριο θέλει επαναπροώθησή τους, στην Αθήνα και παραμονή σε κατ’ οίκον καραντίνα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top