0
Ο Ηλίας Κασιδιάρης (https://twitter.com/IliasKasidiaris) απαίτησε και έλαβε ρητή δέσμευση Μπακογιάννη πως το hot spot που επί μήνες στήνεται στην πλατεία Βάθη ΔΕΝ θα λειτουργήσει ως κέντρο υποδοχής αλλοδαπών. 



Μία μεγάλη επιτυχία των Ελλήνων που αγωνίζονται ενάντια στον παράνομο εποικισμό της Πατρίδας μας σημειώθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων (που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη στις 13/4). 

Ο Μπακογιάννης έγινε για μια ακόμη φορά καπνός κατά την τοποθέτηση του Ηλία Κασιδιάρη. Κρύφτηκε ακόμα και στην τηλεδιάσκεψη! Τελικά όμως, κατόπιν σφοδρών πιέσεων της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» και των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής, πήρε πίσω το παράνομο hot-spot! Δήλωσε δημόσια πως το κτίριο των 4.000 τ.μ. στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Λιοσίων ΔΕΝ θα χρησιμοποιηθεί ως κέντρο υποδοχής αλλοδαπών – όπως σχεδιαζόταν αρχικά – αλλά ως στέγη αστέγων. 

Φυσικά, τίποτα δεν τελειώνει με την δήλωση αυτή. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την υπόθεση εκ του σύνεγγυς, να πιέζουμε την εξουσία (κυβέρνηση και δημοτική αρχή) και να αποκαλύπτουμε όλες τις ανθελληνικές παραφυάδες της (ΜΚΟ). Δεν θα επιτρέψουμε στην εξουσία να εκμεταλλευθεί την υγειονομική κρίση για να κάνει πράξη  τα παράνομα σχέδιά της σε βάρος των Ελλήνων.

Δείτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top