0
Τρία τουρκικά μαχητικά F-16 πέταξαν πριν από λίγο επάνω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις στον Αρχάγγελο της Ρόδου. Είναι η πρώτη φορά που η τουρκική Αεροπορία -ανενόχλητη ως συνήθως- πετάει πάνω από το έδαφος της Ρόδου και γενικότερα πάνω από μεγάλο νησί των Δωδεκανήσων.


Συγκεκριμένα:

ΤΗΝ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, ΣΤΙΣ 16:04, ΕΝΑ ΖΕΥΓΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F-16 ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ F-16, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣAN ΥΠΕΡΠΤΗΣH ΑΝΩΘΕΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΡΟΔΟΥ ΣΤΑ 15.000 ΠΟΔΙΑ.

Η Τουρκία τις τελευταίες βδομάδες έχει κλιμακώσει την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας καθώς πλέον πραγματοποιεί υπερπτήσεις επάνω από μεγάλα κατοικημένα νησιά, όπως η Λέσβος,η Χίος, η Σάμος και τώρα η Ρόδος. Επιπλέον έχουν προστεθεί υπερπτήσεις και στην ηπειρωτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Έβρο.

Με λίγα λόγια εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, γίνονται έρμαια των διαθέσεων της τουρκικής Αεροπορίας, αφού βλέπουν και ακούν να πετούν πάνω από τα κεφάλια τους τουρκικά μαχητικά λες και πρόκειται για πολίτες του... τουρκικού Κουρδιστάν και όχι ανεξάρτητου & κυρίαρχου κράτους. 

Είναι χαρακτηριστικό πως, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, οι κάτοικοι της Ρόδου τρομοκρατήθηκαν, καθώς άκουσαν δυνατούς κρότους από τον ουρανό, με αρκετούς να βγαίνουν στα μπαλκόνια τους.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία πραγματοποιεί αεροναυτικές ασκήσεις και ετοιμάζει το γεωτρύπανο Kanuni, με το οποίο πιθανόν εντός του χρόνου θα πραγματοποιήσει έρευνα και γεώτρηση εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας ώστε να προκαλέσει το θερμό επεισόδιο που πιστεύει πως θα της επιτρέψει να υφαρπάξει Αιγαίο και αν.Μεσόγειο.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top