0
Σε μία δήλωση που για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει το πότε θα αρθούν πλήρως όλοι οι περιορισμοί, προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος μίλησε για επιστροφή στην κανονικότητα μόνο όταν βρεθεί το εμβόλιο! 
«Σε πλήρη κανονικότητα θα επιστρέψουν όλα τα κράτη ανάμεσά τους και η Ελλάδα μόνο όταν υπάρξει το εμβόλιο», σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.
Παρ' όλα αυτά τέλος Απριλίου θα αξιολογηθεί μία πρώτη μικρή χαλάρωση των μέτρων.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, η εικόνα από την εφαρμογή των μέτρων «είναι πολύ καλή», ενώ κάλεσε τους «κάποιους λίγους» που θέλουν να παραβούν αυτές τις ημέρες τους κανόνες να το ξανασκεφτούν.

«Οι Έλληνες λειτουργούν με ενότητα και αυτοπειθαρχία», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος και πρόσθεσε ότι υπάρχει συνείδηση ότι δεν πρέπει να χαθεί αυτή η μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει. Για φαινόμενα συναθροίσεων σε Εκκλησίες, ο υπουργός Εσωτερικών, σημείωσε ότι η Εκκλησία, έχει συμβάλει με ώριμες αποφάσεις και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κρίσης.

«Πιστεύω ότι όλοι θα κάνουν αυτό που πρέπει και απόψε το βράδυ στις 12, θα είναι η ώρα που θα δείξουμε την πίστη μας με έναν δικό μας εσωτερικό τρόπο καθένας», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος σημειώνοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα είμαστε γεροί για να γιορτάσουμε παραδοσιακά το Πάσχα του χρόνου.

Όσον αφορά το εμβόλιο, αν πάρουμε την πλέον θετική εκδοχή των Βρετανών που λέει πως θα είναι έτοιμο Σεπτέμβριο, σημαίνει πως η μαζική παραγωγή και ο εμβολιασμός του πληθυσμού θα πάρει τουλάχιστον άλλους 6 μήνες, κάτι που σημαίνει πως η πλήρης άρση των περιορισμών θα έρθει σε ένα χρόνο! 

Βέβαια υπάρχει και η πλέον αρνητική εκδοχή του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος μιλάει για εύρεση εμβολίου σε 18 μήνες(!) κάτι που σημαίνει πως οι Έλληνες θα μείνουν υπό περιορισμό για περίπου 2 χρόνια.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top