0
«Η κρίση του κορωνοϊού δείχνει ότι είναι καιρός να καταργήσουμε την οικογένεια», σύμφωνα με την OpenDemocrasy, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που χρηματοδοτείται από τον Τζωρτζ Σόρος και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την πανδημία για να καταστρέψει τις οικογένειες, υποστηρίζοντας ότι «αξίζουμε κάτι περισσότερο από την οικογένεια. Και ο καιρός του κορωνοϊού, είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για να εξασκηθείτα στην κατάργησή της».




Σε μια δημοσίευση την περασμένη εβδομάδα με τίτλο: «Η κρίση του κορωνοϊού δείχνει ότι είναι καιρός να καταργηθεί η οικογένεια», η Sophie Lewis της openDemocracy, ζητά να τερματιστεί η παραδοσιακή οικογενειακή μονάδα και προσπαθεί να πείσει τους αναγνώστες ότι η πανδημία COVID-19 είναι ακριβώς η ώρα για απελευθέρωση από το «πυρηνικό νοικουριό».

Η Lewis συνεχίζει να υποστηρίζει ότι «οι Queer και γυναικωτοί, ιδιαίτερα πολύ γέροι και πολύ νέοι, είναι σίγουρα ανασφαλείς» σε τέτοιες καταστάσεις «καπιταλιστικού σπιτιού».

Υπάρχει μια σειρά από άλλα παράξενα επιχειρήματα που εμφανίζονται στο άρθρο της Lewis. Οι περισσότερες από αυτές είναι βασικά φεμινιστικές και κομμουνιστικές κριτικές για το πώς η παραδοσιακή οικογένεια είναι καταπιεστική και ότι χρειαζόμαστε μια πλήρη αναμόρφωση του τρόπου με τον οποίο σκεφτόμαστε τα οικονομικά και την οικογένεια.

Μπορούμε μόνο να φανταστώ τα παραδείγματα της αγάπης και της φιλανθρωπίας που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή, προκαλούν στους ανθρώπους σαν την επιδοτούμενη από τον Τζωρτζ Σόρος συγγραφέας της μελέτης εναντίον της οικογένειας, έναν τεράστιο πονοκέφαλο. Και αυτό είναι καλό.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top