0
Γκέιτς: “Φθινόπωρο του 2021 θα βγείτε”.. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί ο Μπιλ Γκέιτς με τα όσα δήλωσε κι έχουν να κάνουν με τη λήξη της καραντίνας και την επόμενη μέρα στη ζωή όλων μας. 

Ο δεύτερος πλουσιότερος στον πλανήτη άνθρωπος και άρα ένας από αυτούς που ορίζουν τις τύχες και κανονίζουν το μέλλον, φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο να μας  καθηλώσει. Και όχι μόνο. Να μας ελέγχει σε υπερθετικό βαθμό. Τόνισε λοιπόν ότι η έξοδός μας θα γίνει το φθινόπωρο του 2021 γιατί τότε θα είμαστε ασφαλείς.


Ασφαλείς από τι; Μα από τον κακό μας δαίμονα, το νέο μας βάσανο που λέγεται κορονοϊός. Ο ιδιοκτήτης λοιπόν της Microsoft, που του αρέσει να πειραματίζεται με τους ανθρώπους και τις ψυχές τους και μας ετοιμάζει το τσιπάκι για να μας το καρφώσει στο κορμί μας, τώρα βγαίνει και μας λέει (σ.σ. όχι ότι δεν το έχουμε καταλάβει ή ότι δεν το γνωρίζουμε ότι μας πουλάει σανό) τι;

Ότι το φθινόπωρο του 2021 θα είμαστε ασφαλείς απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού, που έχει προκαλέσει δεκάδες χιλιάδες θανάτους ανά τον κόσμο!


Πάμε λοιπόν τώρα στο περιβόητο εμβόλιο. Σύμφωνα λοιπόν με τον Μπιλ Γκέιτς, το διάστημα αυτό είναι εύλογο για να εύλογο, καθώς τόσο θα χρειαστεί για να υπάρξει και να βγει στην αγορά το σχετικό εμβόλιο.

«Το εμβόλιο είναι κρίσιμο, διότι μέχρι να υπάρξει δεν θα επανέλθει η κανονικότητα» πρόσθεσε ο δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος.

Το εμβόλιο έρχεται από τον Μπιλ Γκέιτς για τον κορονοϊό
Η οικονομική δραστηριότητα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, μπορεί να επανεκκινηθεί. Ωστόσο η ανάκαμψη διακυβεύεται σε μεγάλο βαθμό αν δεν έχουμε πολλούς εμβολιασμούς.
Η κοινωνική απομάκρυνση βοηθά στον περιορισμό των κρουσμάτων του Covid-19.Σκοπός, σύμφωνα με τον Γκέιτς, είναι να πέσει τελείως ο αριθμός των μολύνσεων.

Το παράδειγμα της Κίνας

Μάλιστα, προκειμένου να γίνει απόλυτα κατανοητό, πως θα είναι η ζωή μετά τον κορονοϊό, ο Μπιλ Γκέιτς, αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Κίνας. Τι είπε λοιπόν; «Στέλνει ανθρώπους πίσω στη δουλειά.Ωστόσο τους ελέγχουν, τους φοράνε μάσκες. Ελέγχουν τη θερμοκρασία τους και έτσι εμποδίζουν την αναζωπύρωση της πανδημίας». Οι δημόσιες συγκεντρώσεις και συνάξεις θα πρέπει να αποφευχθούν μέχρι να υπάρξει μαζικός εμβολιασμός, δήλωσε ο ιδιοκτήτης μεγιστάνας της Microsoft.

Κι αυτά ήταν μόνο η εισαγωγή. Για να φτάσει και στο …ψητό που δεν είναι άλλο από το να είμαστε δέκα εβδομάδες στην καραντίνα. Αυτό πρότεινε (σ.σ. για να μη γράψω διέταξε ή ζήτησε να επιβληθεί) ο Μπιλ Γκέιτς για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος του κορονοϊού!
Δέκα εβδομάδες χρειάζονται, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με τον ιδρυτή της Microsoft,.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη καταβάλλει προσπάθειές να πείσει τις ΗΠΑ. Κι αυτό για να αναλάβουν δράση προκειμένου να κερδίσουν τη μάχη με τη φονική νόσο.

Ο χαμένος χρόνος

Ο Μπιλ Γκέιτς είχε επικρίνει σφόδρα την πρώτη αντίδραση των αμερικανικών αρχών κατά του κορονοϊού, ενώ στο άρθρο του που δημοσιεύτηκε στη Washington Post με τίτλο «Έτσι θα κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο έναντι του COVID-19». Μετά τα παραπάνω, προέτρεψε προέτρεψε για μια ακόμη φορά, να σταματήσουν όλες οι δραστηριότητες, παντού, για διάστημα τουλάχιστον 10 εβδομάδων.
Αυτό που πρότεινε λοιπόν, ήταν παύση των δραστηριοτήτων σε όλη την επικράτεια. Να αυξηθούν οι διαγνωστικοί έλεγχοι και να υιοθετηθεί μια προσέγγιση.


Οι 3 φάσεις επιστροφής στην κανονικότητα μετά την καραντίνα. 

Το σχέδιο: Κλείνουν τα πάντα και παντού

Πιο συγκεκριμένα, πρότεινε«παύση» των δραστηριοτήτων σε όλη την επικράτεια, αύξηση των διαγνωστικών ελέγχων και την «υιοθέτηση μιας προσέγγισης που θα στηρίζεται σε επιστημονικά δεδομένα για την ανάπτυξη θεραπειών και ενός εμβολίου».
«Παρά την παρότρυνση των ειδικών δημόσιας υγείας, ορισμένες πολιτείες και κομητείες δεν εφαρμόζουν το lockdown.

Σε ορισμένες πολιτείες, οι παραλίες είναι ακόμη ανοιχτές στο κοινό, σε άλλες τα εστιατόρια ακόμη σερβίρουν τον κόσμο.

Αυτή είναι η συνταγή της καταστροφής.Όσο ο κόσμος μπορεί να ταξιδεύει από πολιτεία σε πολιτεία, το ίδιο κάνει και ο κορονοϊός.Οι αρχές της χώρας πρέπει να είναι σαφείς: Αναστολή δραστηριοτήτων σημαίνει ότι ‘κλείνουν’ τα πάντα και παντού».
Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί ότι και σε προηγούμενη παρέμβασή του, ο Gates είχε προειδοποιήσει ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να επιβάλουν 10 εβδομάδες καραντίνας, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν τους θανάτους και τη ζημιά στην οικονομία».

Έχουμε πολύ δρόμο


Καταλήγοντας o Μπιλ Γκέιτς είχε γράψει ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. «Με βάση αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα από την αρχή του έτους, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας”. Αυτό τόνισε και τους άφησε όλους άφωνους.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top