0
Επίδειξη δύναμης επιχειρούν να κάνουν οι Τούρκοι στον Έβρο σε μία προσπάθεια να κερδίσουν τις εντυπώσεις μετά το φιάσκο με τους μετανάστες και πρόσφυγες που τραβούσαν με σύρματα και σχοινιά τον ελληνικό φράχτη. 


Ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλαχ Μποζκούρτ που δημοσίευσε το βίντεο, είναι επικεφαλής του Κέντρου για την Ελευθερία της Στοκχόλμης ενώ μέχρι και πριν από τέσσερα χρόνια ήταν διευθυντής της εφημερίδας «Zaman».

Σύμφωνα με το βίντεο φουσκωτές βάρκες των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας με 3 ή 4 άτομα πλήρωμα εκ των οποίων ο ένας χειριστής του φουσκωτού κάνουν ελιγμούς και κινούνται με ταχύτητα στα νερά του ποταμού Έβρου. Είναι φανερό πως οι Τούρκοι κάνουν επιδειξη δύναμης καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο αξιωματικοί του ελληνικού στρατού παρακολουθούν από την απέναντι πλευρά και βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Οπως έλεγαν μάλιστα έμπειροι αξιωματικοί η παρουσία των Τούρκων κομάντος στον Έβρο είναι και γνωστή και παρακολουθείται ενώ τους κάνει εντύπωση πως οι Τούρκοι δεν έχουν λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και κάλυψης τους.

Δείτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top