0
Λεφτά για μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία και όχι για στρατόπεδα ζητούν αριστεροί και παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα ενώ ονομάζουν «ρατσιστικές», τις επιχειρήσεις της αστυνομίας.


«Σύνορα ανοιχτά για την προσφυγιά, να κλείσουν τα στρατόπεδα-θανατοπαγίδες στα νησιά και στην ενδοχώρα. (…) Ο χειρότερος ιός είναι ο ρατσισμός. Ποτέ ξανά φασισμός».

Αυτά ήταν τα μηνύματα που έστειλαν το Σάββατο 21 Μάρτη το μεσημέρι στο Σύνταγμα, αριστεροί και μουσουλμάνοι, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, αναφέροντας πως η αντίδραση των Ελλήνων απέναντι στην παράνομη μετανάστευση, την οποία αποκαλούν «μίσος, ρατσισμό και φασισμό», είναι χειρότερη από τον κορωνοϊό.

Καλεί μάλιστα την Ελλάδα να ανοίξει τις «πόρτες» και να μπουν οι εισβολείς. Άρα η στάση αυτή των Ελλήνων, σύμφωνα με την πακιστανική κοινότητα, είναι χειρότερη από τον κορωνοϊό, εξαιτίας του οποίου υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες κρούσματα και νεκροί, ανά τον πλανήτη.

Ο Τζαβέντ Ασλάμ εχει κάνει στο παρελθόν παρεξηγήσιμες δηλώσεις. Για παράδειγμα έχει δηλώσει σε συλλαλητήριο: «Και οι μετανάστες έχουν χέρια και μπορούν να τα σηκώσουν και κάποια στιγμή στις απειλές που δέχονται να απαντήσουν».

Δείτε το βίντεο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top