0
Σκληρές δηλώσεις «περί κοινωνίας που γέμισε ετεροφυλόφιλους π@@στ@δ@ς» έκανε κατά την αποφυλάκισή του ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, ο οποίος κατηγορούνταν για τον βιασμό ενός οδηγού ταξί, τον Νοέμβριο του 2018.


Ο ηθοποιός, κατά την έξοδο του από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου τον περίμεναν συγγενείς και φίλοι, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Από το δικαστήριο αθωώθηκα, δεν δικαιώθηκα. Ήταν ένας μακρύς αγώνας για εμένα και την οικογένεια μου. Από εκεί και έπειτα, αυτό που έχω να πω για την όλη πορεία της διαπόμπευσής μου και φυλάκισής μου άνευ λόγου και αιτίας, είναι ένας τρόπος συμπεριφοράς των αρχών ο οποίος δεν τιμά κανένα για την Ελλάδα του 2020».

«Κατηγορήθηκα επί της ουσίας για την ευθύτητά μου και προφυλακίστηκα με το κριτήριο της κλειδαρότρυπας. Χρειάστηκε να παραβιαστεί το δικαίωμά μου στην προσωπική ζωή για να αφεθώ τελικά ελεύθερος. Είμαστε μια κοινωνία που έχει γεμίσει ετεροφυλόφιλους π@@στ@δ@ς» είπε ο Γιώργος Καρκάς μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από τη φυλακή.




«Δεν είχα καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης. Δικαιωμένος θα αισθανθώ μετά την πάροδο του χρόνου. Όταν βλέπεις στον ύπνο σου ότι σε έχουν γονατιστό με τα χέρια πίσω και σου ρίχνουν οξύ στο πρόσωπο...» είμαι μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο ηθοποιός.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top