0
Μεγάλα ερωτηματικά προκύπτουν από δημοσιεύσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης χθες (30/3) που έκαναν λόγο ότι γέμισε η παραλία Θεσσαλονίκης από κόσμο.


Παρακάτω παραθέτουμε βίντεο που τραβήχτηκε με GoPpo κάμερα και δείχνει ότι ο κόσμος ήταν πιο αραιός από ποτέ.

Αρκετά ΜΜΕ συνόδευσαν δημοσιεύσεις με φωτογραφίες προηγούμενων εβδομάδων, ή έβαλαν φωτογραφίες με τηλεφακούς που δίνουν την αίσθηση ότι άτομα που είναι σε χώρο 25 μέτρων να βρίσκονται εντός ενός μέτρου.

Ο στόχος επιτεύχθηκε με αποτέλεσμα να αποφασιστεί το κλείσιμο της παραλίας Θεσσαλονίκης.

Αντίστοιχα παραδείγματα υπάρχουν πολλά, όπως με τα διόδια όπου ΜΜΕ έλεγαν ότι γέμισαν, ενώ τα επίσημα στοιχεία έδωσαν πτώση της κυκλοφορίας στο 1/3, ή με την παραλία Χαλκιδικής που ήταν άδεια και τα ΜΜΕ τη χαρακτήριζαν γεμάτη!

Κάθε αντίστοιχο ρεπορτάζ συνοδευόταν με λήψη νέων μέτρων, ώστε να δικαιολογηθεί η σχεδόν απόλυτη απαγόρευση κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να διαβάζουμε πλέον ότι υπάρχουν σκέψεις για ακόμη πιο ασφυκτικά μέτρα.

Δείτε το βίντεο που τραβήχτηκε χθες (30/3) live στην παραλία Θεσσαλονίκης και δείχνει πώς ήταν πραγματικά η κατάσταση:Δείτε τη φωτογραφία:
Δείτε και αυτή τη φωτογραφία από το εξωτερικό:Δείτε και αυτό εν είδη διακωμώδησης της είδησης περί συνωστισμού στην παραλία Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα (30/3):
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top