0
Ο κορονοϊός προκαλεί μεγάλα προβλήματα παντού και ειδικά σε διαδικασίες που έχουν να κάνουν με τη μαζική παρουσία κόσμου. Μία απ΄ αυτές είναι η κατάταξη νεοσυλλέκτων. Ένα ύποπτο κρούσμα νεοσύλλεκτου εξετάζεται στη Ρόδο. Ο νεαρός με ύποπτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού και το αποτέλεσμα της εξέτασης του αναμένεται από το Παστέρ. Οι στρατιωτικοί που εμπλέκονται στις κατατάξεις νεοσυλλέκτων εκφράζουν τις ανησυχίες τους.

Από την άλλη πλευρά το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων επικροτεί τα περαιτέρω μέτρα που ελήφθησαν στο 401 ΓΣΝΑ.

Ποια είναι όμως τα μέτρα που έλαβαν, όπως γράφουν στην ιστοσελίδα τους:

“1ο: Οι φαντάροι που ασχολούνται στα ΤΕΠ (Τομέας Επειγόντων Περιστατικών) είναι καταρχήν σχετικοί με ειδικότητες υγείας, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι ασχολούνται μόνο με τα Ορθοπεδικά!
Δεν ασχολούνται δηλαδή καθόλου με τις περιπτώσεις ύποπτων κρουσμάτων Κορονοϊού…

Το μέτρο αυτό ελήφθη μετά τις συνεχείς καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και είναι ένα απαραίτητο μέτρο για να εξασφαλιστεί η Υγεία των συναδέλφων, αλλά και να ενισχυθεί η προσπάθεια του να μην διαδοθεί ο Κορονοιός στο οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον.
2ο: στην Πύλη του 401 ΣΝ έχει μπει πλέον στρατιωτικός γιατρός που με τον πλέον υπεύθυνο τρόπο εξετάζει την είσοδο των ασθενών στο Νοσοκομείο.

Μάλιστα, υπάρχει μέριμνα για τους στρατιώτες σκοπούς, ώστε και φρούρηση να γίνεται αλλά και οι φαντάροι να μην αντιμετωπίζουν κίνδυνο.

3ο: ο πρόχειρος τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονταν μέχρι πρόσφατα τα ύποπτα κρούσματα του Κορονοϊού, όπου τους έβαζαν σε κοντέινερ πολύ κοντά στο φυλάκιο των συναδέλφων, απογειώνοντας τους φόβους και την ανησυχία τους, αποτελεί Παρελθόν.

Την Παρασκευή 13/03  εκτάκτως άνοιξε νέα πτέρυγα εξασφαλίζοντας πολύ καλύτερες συνθήκες για το προσωπικό και τους ασθενείς.

4ο: περιορίστηκαν τα περίπολα, ώστε να μην καταπονούνται χωρίς λόγο οι φαντάροι.
Όλα αυτά τα Απαραίτητα και Αυτονόητα μέτρα πάρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μετά τις καταγγελίες των φαντάρων και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top