0
Σάλος έχει προκληθεί με την εμφάνιση ιστορικού από την Αλβανία, η οποία σε πάνελ εκπομπής της αλβανικής τηλεόρασης, με θέμα τη «βαλκανιοποίηση» των Βαλκανίων, σχολίασε μεταξύ άλλων ότι ο πληθυσμός στην Ελλάδα είναι… αλβανικής καταγωγής, ενώ ακόμα και ο Αλέξης Τσίπρας… είναι Αλβανός.


Όπως μετέδωσε ο ANT1, η Έλενα Κοκάτσι, μιλώντας στην εκπομπή «360 μοίρες», έκανε την παρέμβαση που προκάλεσε ακόμα και την αντίδραση του παρουσιαστή. Όταν τη ρώτησε ο παρουσιαστής γιατί λέτε ότι ο Τσίπρας είναι Αρβανίτης, εκείνη αποκρίθηκε:

«Εγώ έχω πει ότι η Ελλάδα δεν έχει ελληνικό πληθυσμό. Ο πληθυσμός της Ελλάδας, όλοι αυτοί που πολέμησαν, ήταν Αρβανίτες με φουστανέλες. Δεν υπήρχε ούτε ένας Έλληνας όταν ήρθε το στέμμα, ήταν ορθόδοξοι αρβανίτες».

Ο δημοσιογράφος, αναρωτήθηκε «μήπως το παρατραβάμε;» για να λάβει αρνητική απάντηση από τη γυναίκα, όπως μετέδωσε ο ANT1 στο βίντεό του. Τότε κάλεσε τους παρευρισκόμενους να της βρουν, «έναν Έλληνα που να πολέμησε το 1821».

Στο ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος του καναλιού ανέφερε ότι η ιστορικός είπε πως «δεν υπάρχουν Έλληνες. Όλοι είναι Αλβανοί ντρέπονται να το πουν. Αλβανοί όπως ο μοντέρνος Έλληνας πρωθυπουργός που έχει παγιδευτεί, όμως, στην παλαιοπολιτική».

Δείτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top