0
Με ποια ακριβώς κριτήρια έγιναν οι προσλήψεις στην Αστυνομία; Και πως εκπαιδεύτηκαν οι προσληφθέντες; 


Τα ερωτήματα προκύπτουν από τα “επεισόδια” που απασχολούν κάθε λίγο και λιγάκι την ΕΛΑΣ. Και την εκθέτουν, όπως προκύπτει και από τη φωτογραφία από το χθεσινό “επεισόδιο” στην ΑΣΟΕΕ.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η κυβέρνηση έχει μπλέξει σ’΄ ένα πεδίο πολιτικής που είχε κάνει σημαία. Την ασφάλεια. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχει κατορθώσει να κάνει, είναι να εξαγριώσει την αντιπολίτευση η οποία σύσσωμη την κατηγορεί για αυταρχισμό.

Ερωτήματα Ραγκούση
Πριν από οποιαδήποτε επόμενη τοποθέτησή μας αλλά και πριν υποχρεωθούμε πάλι να καταθέσουμε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, απαιτούμε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς και την ηγεσία της ΕΛΑΣ, να απαντήσουν άμεσα, όπως έχουν υποχρέωση, στα εξής δύο ερωτήματα:
1. είναι ο συγκεκριμένος αστυνομικός που εμφανίζεται στις φωτογραφίες, ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Μεσημβρινές ώρες (στις 24 Φεβρουαρίου 2020) μετέβη, εκτός υπηρεσίας με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα, έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για να παραλάβει οικείο του πρόσωπο.»;
2. Πότε ακριβώς προσλήφθηκε ο συγκεκριμένος αστυνομικός;

Βίντεο κατά του “κυβερνητικού αυταρχισμού” από το ΚΚΕ

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top