0
Η Άγκυρα με εργαλείο τους μετανάστες, πιέζει και εκβιάζει ταυτοχρόνως Ελλάδα και Ευρώπη. 


Μάλιστα έχουμε φθάσει στο σημείο οι επίσημες κρατικές αρχές της γειτονικής χώρας να κάνουν την μεταφορά των μεταναστών στη χώρα μας! 

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως το σχέδιο της Άγκυρας είναι να «φορτώσει» τα νησιά μας σε πρώτη φάση με δεκάδες μετανάστες, με σκοπό να δημιουργηθούν τετελεσμένα. 

Θέλουν αφενός να αλλοιώσουν την σύνθεση του πληθυσμού και αφετέρου σε μελλοντική κρίση, να έχουν τα δικά τους άτομα σε σημεία-''κλειδιά''. 

Σοβαρή πρόκληση στη Στρογγύλη  

Το πρωί, με τη συνοδεία σκαφών της τουρκικής ακτοφυλακή , 20 άτομα αποβιβάστηκαν στη Στρογγύλη. Μεταξύ των οποίων και 3 παιδιά. Αμέσως μετά τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής απομακρύνθηκαν.

Η παρουσία τους έγινε αμέσως αντιληπτή από τις ελληνικές αρχές και σκάφος του Λιμενικού Σώματος βρέθηκε πολύ γρήγορα στη Στρογγύλη.

Οι Τούρκοι επέστρεψαν με στόχο να κάνουν “διάσωση”! Σ΄ αυτούς που οι ίδιοι είχαν “βγάλει” στη Στρογγύλη. 

Το σκάφος του Λιμενικού Σώματος δεν ήταν μόνο του. Στη Στρογγύλη εμφανίστηκαν ταχύπλοα σκάφη του Στρατού τα οποία με τον τρόπο τους έδωσαν στα τουρκικά πληρώματα να καταλάβουν ότι δεν έχουν καμία δουλειά στη περιοχή. 

Οι Τούρκοι προσπάθησαν να παρενοχλήσουν τις ελληνικές δυνάμεις, χωρίς να τολμήσουν να κάνουν ακρότητες κι αυτό οφείλεται στην πραγματικά αποφασιστική στάση των στρατιωτικών δυνάμεων που έσπευσαν στη Στρογγύλη. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top