0
Το μαύρο τζιπ που οδηγούσαν οι εκτελεστές της Βάρης αναζητούν οι Αρχές, οι οποίες εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει για αυτούς.


Mέρα με τη μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τους εκτελεστές της Βάρης. 

Το OPEN TV φέρνει στο φως της δημοσιότητας, με ρεπορτάζ του, βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει το μαύρο τζιπ με τους τέσσερις εκτελεστές ελάχιστα λεπτά μετά τη δολοφονία στην ταβέρνα στη Βάρη να αναπτύσσουν ταχύτητα και να εξαφανίζονται από την περιοχή. 

Κάμερες ασφαλείας καταστήματος έχουν καταγράφει την πορεία του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν και αυτό το υλικό εξετάζουν τώρα οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση. 

Την ίδια ώρα, στο ρεπορτάζ του OPEN TV και της Ευλαμπίας Ρέβη μιλά και ο άνθρωπος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τέσσερις εκτελεστές της άγριας δολοφονίας των δυο ανδρών από το Μαυροβούνιο στη Βάρη. 

Οι δράστες που πέρασαν από μπροστά του, σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν πειθαρχημένοι, ήταν στρατός. Φαινόταν ότι ήταν εκπαιδευμένοι».

«Βλέπω και κατεβαίνουν τέσσερις μαυροντυμένοι, στρατός, σαν εκπαιδευμένοι. Όταν βγήκαν από το στενό και βγήκαν στην Βάρης, έβαλαν καπέλο και σήκωσαν κάτι σαν μάσκα, κασκόλ. Ένα αυτοκίνητο είδα να φεύγει προς την Βάρης – Κορωπίου» ανέφερε στη μαρτυρία του ο αυτόπτης μάρτυρας. 

«Η βόλτα του πρέπει να κράτησε επτά με οκτώ λεπτά και μετά από δυο λεπτά, μέχρι να πάνε να κάνουν τη ζημιά και να γυρίσουν» είπε ο μάρτυρας αναφερόμενος σε άτομο που μπήκε στην ταβέρνα πριν τη δολοφονία και φέρεται να έκανε κατόπτευση του χώρου.

«Σαν να έβλεπα την αλλαγή στον άγνωστο στρατιώτη. Ήταν πειθαρχημένοι, ήταν στρατός. Φαινόταν ότι ήταν εκπαιδευμένοι. 

Δεν είχαν πολλά λόγια, δεν μιλούσαν μεταξύ τους. Ο ένας πίσω από τον άλλον, σε απόσταση μισό μέτρο» πρόσθεσε ο άνδρας που είδε τους τέσσερις πιστολέρο να περνούν μπροστά του πριν και μετά την διπλή δολοφονία.

Οι Αρχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να χρησιμοποίησαν κατά την εφαρμογή του σχεδίου τους δυο οχήματα. 

Πρόκειται για ένα μαύρο τζιπ το οποίο φαίνεται σε βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας της περιοχής και ένα ασημί σεντάν το οποίο ακολουθεί σε κοντινή απόσταση το τζιπ, και τα δυο έχουν φιμέ τζάμια.

Οι Αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν το σπίτι των θυμάτων και τις επαφές τους στην Ελλάδα ενώ δυο κινητά τηλέφωνα που ανήκαν στους δολοφονημένους άνδρες έχουν παραδοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς είναι κλειδωμένα με κωδικό. Ενώ ένα μπρελόκ με κλειδιά και μια πιστωτική κάρτα εξετάζονται επίσης. 

Οι δυο γυναίκες με τα παιδιά τους διαμένουν σε ξενοδοχείο και αναμένουν να παραλάβουν τις σωρούς των συζύγων τους για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top