0
Ο Άγγελος Ιλαρίδης είναι ο νέος στρατηγός του ΔΣΣ και αυτό προβληματίζει ήδη τους Τούρκους. 


Πριν λίγο καιρό είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο με την ομιλία του στο Διδυμότειχο, για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και την Κωνσταντινούπολη.


«Δεν τελειώσαμε ακόμη, χρωστάμε, το σπαθί που τρέμουν, σιγά – σιγά βγαίνει, περιμένουμε την ώρα. Πρέπει να προετοιμαζόμαστε, να πιστεύουμε στα ιδανικά μας και την Ελληνική Σημαία», ήταν τα λόγια του ως διοικητής του Βορείου Έβρου, που καταχειροκροτήθηκε από τους κατοίκους της ακριτικής πόλης.

Δείτε το βίντεο του kranosgr με τη συγκλονιστική ομιλία του Στρατηγού Ιλαρίδη στο Διδυμότειχο:


Το ΚΥΣΕΑ προχώρησε στην τοποθέτηση των αντιστρατήγων, αντιναυάρχου και υποστρατήγων, μετά την πρόσφαση απόφαση του για τις αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων
Πιο συγκεκριμένα αποφάσισε τις εξής τοποθετήσεις:

α. ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ

(1) Τον Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπονώρα (ΑΜ: 44978), ως Γενικό Επιθεωρητή Στρατού – Διοικητή Δόγματος Εκπαίδευσης μη απαλλασσομένου των καθηκόντων του ως Υπαρχηγός ΓΕΣ.

(2) Τον Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα (ΑΜ: 44982), ως Διοικητή 1ης Στρατιάς μη απαλλασσομένου των καθηκόντων του ως Διοικητής Γ΄ ΣΣ / NRDC-GR.

(3) Τον Υποστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα (ΑΜ: 45600), ως Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ μη απαλλασσομένου των καθηκόντων του ως Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ.

(4) Τον Υποστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη (ΑΜ: 45676), ως Διοικητής Δ΄ ΣΣ μη απαλλασσομένου των καθηκόντων του ως Διοικητής XVI Μ/Κ ΜΠ.

β. ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

(1) Τον Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λυμπέρη ΠΝ (ΑΜ:1799), ως Αρχηγό Στόλου.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top