0
Σοκ έπαθε ένας αστυνομικός όταν είδε ότι στην παραγγελία του καφέ που είχε κάνει αναγραφόταν η λέξη «γουρούνι», με την γνωστή αλυσίδα καφέ που αυτός εργαζόταν να προχωρά στην απόλυση του.


Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ την ημέρα των Ευχαριστιών σε έναν αστυνομικό.

Τι ακριβώς συνέβη; Ο αστυνομικός Johnny O'Mara μπήκε σε ένα κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ για να πάρει καφέ. 

Ο ίδιος ωστόσο ένιωσε μεγάλη έκπληξη όταν είδε την λέξη «γουρούνι» που είχε γράψει ο υπάλληλος στην παραγγελία του.

Φανερά ενοχλημένος από την λέξη αυτή, ο ίδιος ο O'Mara αποφάσισε με ανάρτηση του στο Facebook να κάνει γνωστό το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Αυτό που με ενοχλεί είναι η απόλυτη και ολική έλλειψη σεβασμού για έναν αστυνομικό που, αντί να μένει σπίτι με την οικογένεια του και να απολαμβάνει γεύμα και ποδοσφαιρικό αγώνα, κάνει περιπολία στην μικρή του πόλη» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο αστυνομικός κάλεσε το συγκεκριμένο κατάστημα προκειμένου να παραπονεθεί. Η απάντηση που πήρε ήταν πως μπορεί να περάσει ξανά από το κατάστημα, προκειμένου να του αντικαταστήσουν τον καφέ με έναν άλλο.

Ο ίδιος σε νέα ανάρτηση του στο Facebook έγραψε χαρακτηριστικά:«Μια παροιμία λέει πως αν με κοροϊδέψεις μια φορά είναι ντροπή σου, αλλά αν με κοροϊδέψεις δυο, είναι ντροπή δική μου…».

Η γνωστή αλυσίδα έπειτα από την έκταση που πήρε το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζητούσε συγνώμη από τον αστυνομικό, ενώ παράλληλα έκανε γνωστή και την απόλυση του υπαλλήλου.

Ωστόσο ο  Johnny O'Mara μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ξεκαθάρισε πως δεν ήταν στις προθέσεις του να απολυθεί ο υπάλληλος, με τον ίδιο να ζητά από την εταιρία να επανεξετάσει την απομάκρυνση του.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top