0
Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε έξω από σχολείο στις Θεσπιές Θήβας, όταν 65χρονος πατέρας και 32χρονος γιος, έπεσαν νεκροί μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών.Ένας τραυματίας 52 ετών, ο οποίος είναι συγγενής των θυμάτων, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Θήβας και από εκεί στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο νεκροί εργάζονταν σε εταιρεία σεκιούριτι. Θύτες και θύματα έχουν καταγωγή από το χωριό Μαυρομμάτι.

Η ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε ανάμεσα σε εργαζομένους εταιρειών σεκιούριτι. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε κάποιο έργο της περιοχής έληξε η σύμβαση με μια εταιρεία σεκιούριτι και υπεγράφη νέα σύμβαση με άλλη εταιρεία σεκιούριτι. Μόλις πήγαν οι άνδρες της νέας εταιρείας να αναλάβουν τη φύλαξη του έργου, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους εργαζομένους της εταιρείας που είχε μέχρι πρότινος το συγκεκριμένο έργο.

Τα αίματα άναψαν και σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πατέρας και γιος που εργάζονταν στην εταιρεία που έπρεπε να αποχωρήσει από το έργο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχει γίνει μία σύλληψη.

Ενα ακόμα κομμάτι του παζλ της τραγωδίας στη Θήβα, είναι πως ιδιοκτήτες των δύο εταιρειών σεκιούριτι είναι δύο ξαδέρφια. Ο ένας από τους νεκρούς είναι και ο ιδιοκτήτης της μίας εταιρείας.

ΠΗΓΗ: iefimerida

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top