0
Κάποιες φορές τα πολλά λόγια, είναι φτώχεια. Το παρακάτω βίντεο, μας θυμίζει γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να πάει μπροστά.


Μεταφερόμαστε πίσω στη νύχτα των Ιμίων που συγκλόνισε τον απανταχού ελληνισμό μέσα από τη ματιά ενός καταδρομέα, που έζησε τα γεγονότα από πρώτο χέρι.

Τις κρίσιμες εκείνες ώρες επικρατούσαν δυο διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες στη χώρα. Από τη μία ήταν εκείνοι που κλήθηκαν να υπερασπιστούν την πατρίδα όπως ξέρουν, όλα τα εμπλεκόμενα στρατιωτικά τμήματα ειδικών δυνάμεων, στα οποία σύμφωνα με τις μαρτυρίες υπήρχε τάξη και ετοιμότητα, αφού γιαυτό εκπαιδεύονται μια ζωή.

Από την άλλη, επικρατούσε το χάος των πολιτικών, που μέσω της διπλωματικής οδού (όπως πάντα), κοιτούσαν να λύσουν το πρόβλημα από την άνεση των γραφείων τους.

Όπως εξιστορεί ο καταδρομέας, κάποια στιγμή δόθηκε η εντολή για καίριο πλήγμα κατά των Τούρκων και μετά από πέντε λεπτά, δόθηκε νέα αρνητική εντολή. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα κωμικοτραγικό παιχνίδι των πολιτικών εις βάρος της πατρίδας μας.

Ακούστε και μόνοι σας παρακάτω, το πως οι ένοπλες δυνάμεις για ακόμη μια φορά ντροπιάστηκαν από τους πολιτικούς, όταν διέταξαν τους καταδρομείς να αποχωρήσουν και να εγκαταλείψουν την επιχείρηση, μετά από ένα αλαλούμ τηλεφωνημάτων.

Δυστυχώς αυτή η υποχωρητική πολιτική που δείξαμε σαν χώρα τότε, δεν έχει σταματήσει μέχρι σήμερα σε ΟΛΑ τα επίπεδα (Εθνικά θέματα, μεταναστευτικό, κτλ). Όπως λέει και ο καταδρομέας στο βίντεο, σε φέρνουν στο σημείο να αναρωτιέσαι ποιος ο λόγος να είσαι καταδρομέας, αφού δεν σε αφήνουν να κάνεις αυτό για το οποίο εκπαιδεύτηκες;

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top