0
«…Φυλάγαν αυτό, ένα άψυχο κουφάρι και κάναν καταστολή μέσα στη διαδήλωση με δεκάδες χιλιάδες κόσμου. 


Ήταν γυναικόπαιδα εκεί και οι Ματατζήδες, αυτοί οι πέντε – έξι, μπήκαν μέσα στη διαδήλωση με τα κράνη, τις ασπίδες και τα γκλομπ τους. Ο διαδηλωτής που δήθεν έδειρε έχει ακάλυπτο πρόσωπο, ούτε κράνος φοράει, ούτε κρατάει τίποτα στα χέρια. Έχει σηκωμένο το πόδι και το χέρι, αυτό. Και βεβαίως η άμυνα των διαδηλωτών να υπερασπίσουν τις μανάδες τους, τις γιαγιάδες και τα παιδιά τους εκεί είναι φυσιολογικό. Κι εσείς να βρισκόσαστε εκεί κ. Παπαδάκη, θα σηκώνατε το χέρι σας και το πόδι σας να ρίξετε μια κλωτσιά».

Αυτά ήταν τα λόγια με τα οποία ο κ. Κουτσούμπας, ο ΓΓ του ΚΚΕ μας εξήγησε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό το να αρχίσουμε όλοι να ρίχνουμε κλωτσιές στα ΜΑΤ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η άγνοια του κ. Κουτσούμπα για τους νόμους της φυσικής και το τι προκύπτει όταν τα απλωμένα χέρια και πόδια πέφτουν προς τα κάτω.

Και όλα αυτά, ξεκινώντας από το τι πρέπει να φυλάνε τα ΜΑΤ και φτάνοντας μέχρι την… “άμυνα” των ΚΝΑΤ ή όπως αλλιώς τα λένε, τα είπε στην Εθνική Τηλεόραση, καλύπτοντας τους τραμπούκους του ΚΚΕ.

Αναρωτιέται κανείς εάν υπάρχει κανείς εισαγγελέας που να είδε τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Και εάν τις είδε κάποιος, γιατί ακόμη δεν έχει κινήσει διαδικασίες κατά του κ. Κουτσούμπα για ηθική αυτουργία για την επίθεση.

Ή μήπως το ΚΚΕ απολαμβάνει κάποιας ιδιαίτερης “εύνοιας” που δεν επιτρέπει τέτοιου είδους κινήσεις;


Δείτε το βίντεο:





loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top