0
Aλβανική... έφιππη επέλαση στην Φλώρινα σημειώθηκε πριν λίγες ώρες.


Εφιπποι Αλβανοί εισέβαλαν σε ελληνικό έδαφος και άρχισαν να κόβουν... δέντρα!

Πιο αναλυτικα, τρεις Αλβανοί με πέντε(!) άλογα εισέβαλαν στο ελληνικό έδαφος για να φορτώσουν σε αυτά την ξυλεία που θα εξασφάλιζαν αποψιλώνοντας μια ορεινή δασική περιοχή της Φλώρινας στην οποία έκοβαν βελανιδιές με δυο τσεκούρια που είχαν μαζί τους!

Οι τρεις Αλβανοί, έμπαιναν στη χώρα μας και έκοβαν βελανιδιές από δασική περιοχή της Φλώρινας, με δύο τσεκούρια που είχαν στην κατοχή τους.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Κρυσταλλοπηγής που περιπολούσαν στην περιοχή εντόπισαν τους αλλοδαπούς την στιγμή που είχαν ήδη υλοτομήσει δυο κυβικά μέτρα δρυός και ετοιμάζονταν να τα φορτώσουν στα άλογα για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Μάλιστα, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσε ήδη καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι τρεις δράστες ηλικίας 23, 45 και 51 χρόνων συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με τις ίδιες κατηγορίες, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Η παράνομα υλοτομημένη ξυλεία, τα τσεκούρια και τα άλογά τους κατασχέθηκαν.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top