0
Σε ευρεία πανελλαδική κινητοποίηση προχωρούν τα στελέχη που αποσχίστηκαν από τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό. 


Δημιούργησαν ιστοσελίδα (www.ethnikisinidisi.gr), ιδρύουν τοπικές οργανώσεις και όπου δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα λόγω οικονομικής αδυναμίας, ταξιδεύουν και μιλάνε σε πολιτικές εκδηλώσεις. 

Ο νέος πολιτικός φορέας, όπως διαβεβαιώνουν τα στελέχη του, θα είναι έτοιμος το αργότερο μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και φιλοδοξεί να περιλάβει στις τάξεις του στελέχη από όλο τον πατριωτικό χώρο.

Να θυμίσουμε ότι οι Γιάννης Λαγός και οι πρώην βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Νίκος Κούζηλος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος παραιτήθηκαν από το κόμμα στις 13 Ιουλίου 2019, διαφοροποιούμενοι από τις κινήσεις και ενέργειες της ηγεσίας του και μαζί τους παραιτήθηκε και μεγάλος αριθμός στελεχών σε όλη την Ελλάδα.

Γενικά ο πολιτικός χώρος «δεξιότερα της ΝΔ» βιώνει την μεγαλύτερη πολιτική κρίση μετά το 2004, καθώς το πρόβλημα δεν είναι μόνο κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, αλλά και πολιτικής πλατφόρμας, καθώς η ΝΔ, προς έκπληξη πολλών, εμφανίζεται να υιοθετεί μια ιδιαίτερα «δεξιά» πλατφόρμα σε μια σειρά θεμάτων, που ξεκινούν από το πανεπιστημιακό άσυλο και φτάνουν μέχρι το κόψιμο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους αλλοδαπούς.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top