0
Μπορεί πολλοί να πίστεψαν ότι η Χρυσή Αυγή πνέει τα λοίσθια, όμως τα πρωτοπαλίκαρα της οργάνωσης έχουν άλλα σχέδια.



Όπως αποκαλύπτει η Real News στο ρεπορτάζ της το νέο κόμμα που θα πάρει τη θέση της Χρυσής Αυγής είναι έτοιμο:

Τον προσεχή Νοέµβριο προγραµµατίζεται να ξεκινήσει και επίσηµα τη λειτουργία του ο νέος «πολιτικός φορέας», µε επικεφαλής τον κατηγορούµενο ως καθοδηγητή των εγκληµατικών ταγµάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό.

Έχοντας επιλέξει την ονοµασία «Εθνική Λαϊκή Συνείδηση» για την κίνησή του, ο υπόδικος, ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής θα έχει τη στήριξη τουλάχιστον άλλων δύο πρώην βουλευτών της οργάνωσης, οι οποίοι επίσης είναι κατηγορούµενοι στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο και τον γνωστό ως «Καιάδα», Γιώργο Γερµενή, οι οποίοι θα συµµετάσχουν στο συντονιστικό συµβούλιο του νέου φορέα.

Ωστόσο, οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον τρόπο που λειτουργεί ο αρχηγός της οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρουν ότι η κίνηση του Λαγού και των άλλων πρώην βουλευτών γίνεται «βάσει σχεδίου». «Πρόκειται για ένα σχέδιο που είναι έτοιµο από το 2018.

Το σχέδιο επέβαλε την αποχώρηση του Λαγού, ο οποίος θα έπαιρνε µαζί του και τα πιο σκληρά, ‘‘πεζοδροµιακά’’ µέλη της οργάνωσης», λέει στέλεχος τοπικής της Χ.Α., που αποχώρησε πριν από µερικούς µήνες. «Ως αντάλλαγµα, ο Λαγός θα έµπαινε στο ευρωψηφοδέλτιο για να εκλεγεί και να απολαµβάνει τον υψηλότερο µισθό αλλά και τον βαθµό ασυλίας των ευρωβουλευτών, όπως και συνέβη», εξηγεί συνεργάτης πρώην πολιτευτή της οργάνωσης.

Βάσει των ίδιων αναφορών, µε την αποµάκρυνση των «σκληρών» από την οργάνωση, ο Ν. Μιχαλολιάκος θα προσέλθει στο εδώλιο του κατηγορουµένου για να απολογηθεί ισχυριζόµενος ότι η Χ.Α. έχει αποβάλει εκείνα τα µέλη της που δρούσαν πέραν των ορίων του Ποινικού Κώδικα. Μάλιστα, στο ίδιο πλαίσιο δεν αποκλείεται και η πλήρης διάλυση της Χρυσής Αυγής, µε τη δηµιουργία ενός νέου φορέα από τον Μιχαλολιάκο.

«Και ο Λαγός και οι άλλοι βουλευτές που συµµετέχουν στην κίνηση είναι στη στενή οµάδα του Μιχαλολιάκου εδώ και δεκαετίες. ∆εν είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι ξαφνικά ο ‘‘αρχηγός’’ έπαψε να τους επηρεάζει» καταλήγει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της RealNews.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top