0
Βίντεο με επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού κατέγραψαν κρατούμενοι, οι οποίοι περιγελούσαν τις ενέργειες των ενστόλων, γράφει η εφημερίδα «Το Βήμα» και προσθέτει πως, αντί η ΕΛ.ΑΣ. και οι υπεύθυνοι του υπουργείου Δικαιοσύνης να βιντεοσκοπούν τις κινήσεις των εγκλείστων, φαίνεται ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.


«Το Βήμα», λοιπόν, αποκαλύπτει ακόμη ένα ντοκουμέντο για την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Όλα αυτά μετά την παρουσίαση φωτογραφιών και βίντεο με εν ψυχρώ δολοφονίες στον Κορυδαλλό, τα κελιά σουίτες, τις «σέλφι» στα γραφεία των σωφρονιστικών υπαλλήλων κ.λπ.

Αλλοδαποί κρατούμενοι κυρίως από χώρες της Μέσης Ανατολής, που κρατούνται για υποθέσεις ναρκωτικών, ληστειών κ.λπ., βιντεοσκοπούν τις κινήσεις ομάδας αστυνομικών που προχωρούσαν σε ελέγχους, ύστερα από αιματηρό περιστατικό στη Β' Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Η βιντεοσκόπηση μέσα από τα κελιά έγινε με τα κινητά τηλέφωνά τους, που εξακολουθούν να κατέχουν με χαρακτηριστική ευκολία εντός των φυλακών.

Στο βίντεο ακούγονται οι κρατούμενοι με τις κάμερες να γελούν με τις κινήσεις των ενστόλων, αλλά και τα «παθήματα» των συγκρατουμένων τους που υφίστανται τον έλεγχο.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top