0
Η είδηση του ξαφνικού χαμού του Πάνου Ζάρλα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.


Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Power of Love στον ΣΚΑΪ σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε έπεσε με δύναμη στα κιγκλιδώματα στη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος του Ωνασείου. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο παίκτης σκοτώθηκε την ημέρα των γενεθλίων του.
Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Αμέσως μετά την είδηση του τραγικού χαμού του οι συμπαίκτες του από το Power of Love κατέκλυσαν το διαδίκτυο με μηνύματα αγάπη για τον Πάνο Ζάρλα. Η κοπέλα με την οποία συνδέθηκε στο παιχνίδι, Στέλλα Μιζεράκη ήταν σε κατάσταση σοκ.
Αφού πέρασαν κάποιες ώρες η Στέλλα έστειλε το δικό της μήνυμα για τον Πάνο Ζάρλα.

«Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες…



Αυτό ήταν το τραγούδι μας… Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελος μας!!», έγραψε η Στέλλα Μιζεράκη.






Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες...Αυτό ήταν το τραγούδι μας...Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχως για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατι αξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.Είσαι ο Άγγελος μας!!
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stella mizeraki Official 💎💎 (@stellamizeraki) στις


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top