0
Ακόμα μία ημέρα με άστατο καιρό αναμένεται να είναι η σημερινή καθώς βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών, κυρίως στα ανατολικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.


Σύμφωνα με το meteo.gr τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα (κυρίως στη Μακεδονία) και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, ενώ στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται καταιγίδες, οι ριπαίοι άνεμοι πρόσκαιρα θα πνέουν ισχυροί έως θυελλώδεις.

Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα ύψη βροχής για σήμερα ενώ με κύκλους επισημαίνονται οι περιοχές που εμφανίζουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα για εκδήλωση χαλαζοπτώσεων.


Από τις βροχές και τις τοπικές καταιγίδες αναμένεται να επηρεαστεί και η Αττική.

Δείτε στους χάρτες που ακολουθούν τα εκτιμώμενα ύψη βροχής για το μεσημέρι (ο πρώτος χάρτης) και το απόγευμα (ο δεύτερος χάρτης).Όσονα φορά τους κεραυνούς αναμένεται ότι θα είναι περισσότεροι στην Κεντρική Μακεδονία. 

Ο χάρτης που ακολουθεί αποτυπώνει τις περιοχές στις οποίες παρουσιάζεται η πιθανότητα ηλεκτρικής δραστηριότητας τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top