0
Το   τι διαβάζουμε στις δήθεν στρατιωτικές ιστοσελίδες  για την επιστροφή των Αποστράτων στο Άμυνας ακόμη και  με κοστούμια και γραβάτες δε λέγεται !


Τελευταία κάποιοι θεωρούν οτι ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ  Στρατηγός Στεφανής επιστρέφει οσονούπω στο Άμυνας, με άλλο Σενάριο απο αυτό που διέρρεαν , την τοποθέτηση του στο ΓΕΕΘΑ ,αλλά στη Πολιτική Ηγεσία (ευχές και προσευχές )

Για να θυμίσουμε λίγο  και την Ιστορία της Ιεραρχίας στο Στράτευμα  που πολλοί κόπτονται τελευταία...

Η Πολιτική Ηγεσία του Σύριζα και των ΑΝΕΛ ,αποστράτευσε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο τους τότε τρεις αρχηγούς των ΓΕ και καμιά δεκαριά Αντιστράτηγους για να έλθει στην ηγεσία του ΓΕΣ ο Αντιστράτηγος Στεφανής …

Ήταν μια κίνηση τότε που στέρησε ειδικά  στο Στρατό Ξηράς πολύπειρους Στρατηγούς που είχαν δείξει τα προσόντα τους  ,αλλά επιλέχθηκε ο Στρατηγός Στεφανής για να αναμορφώσει το Στράτευμα!!!

Δεν θέλουμε προς το παρόν να αναφέρουμε τι πέτυχε και τι έκανε… Η αποστράτευση όμως τότε των τριών Αρχηγών είχε και έναν ακόμη  στόχο…

Να ανακόψει και τη πορεία ενός Αρχηγού που θα ήταν ο επόμενος Α/ΓΕΕΘΑ, με άριστες  γνώσεις Στρατηγικής  και προσωπικές σχέσεις με τους Ηγέτες της Μέσης Ανατολής!


Ο λόγος για τον Πτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση που αποστρατεύτηκε ενώ βρισκόταν στο Εξωτερικό για επίσημη  «Ειδική «Αποστολή  (είχαμε και μέτρα στο Αιγαίο τω καιρώ εκείνω).

Να θυμίσουμε οτι ο Πτέραρχος Βαΐτσης είναι και  άμισθος  σύμβουλος  στα Εθνικά θέματα Ασφάλειας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ή δεν χρειάζεται;

Καλά θα ήταν κάποιοι να μην προτρέχουν και να μηνμ εύχονται  γιατί υπάρχουν  και οι Σοβαροί Άνθρωποι στα κόμματα που  γνωρίζουν και την προσωπική πορεία του καθενός  από τους ηγέτες του Στρατεύματος.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top