0
Με σοβαρότατα τραύματα στο στόμα, το σαγόνι και το κεφάλι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Γιούτα των ΗΠΑ, ένας 17χρονος μαθητής, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά όταν το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κάπνιζε μέσα σε λεωφορείο, εξερράγη ακριβώς στο πρόσωπό του.


Ο άτυχος μαθητής βρισκόταν μέσα σε λεωφορείο, επιστρέφοντας σπίτι του, όταν ξαφνικά το ηλεκτρονικό τσιγάρο του εξερράγη, σκορπώντας τον πανικό μεταξύ των υπόλοιπων επιβαινόντων του οχήματος.

Ο οδηγός αμέσως ακινητοποίησε το λεωφορείο και κάλεσε ταχύτατα ασθενοφόρο ώστε να παραλάβει τον νεαρό μαθητή, ο οποίος ωστόσο και παρά τους τραυματισμούς του στάθηκε αρκετά τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς η έκρηξη θα μπορούσε να του είχε κοστίσει την όραση, την ομιλία, ακόμα και την ίδια του τη ζωή.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη και σκότωσε 24χρονο Αμερικανό

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί κάταγμα στην κάτω γνάθο, είχε χάσει δύο δόντια, ενώ η αιμορραγία στο στόμα του αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από το προσωπικό του νοσοκομείου.


Μάλιστα, το σοκαριστικό βίντεο της έκρηξης του ηλεκτρονικού τσιγάρου καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του λεωφορείου και δόθηκε στη δημοσιότητα, με τις αρχές να προειδοποιούν τους χρήστες ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη χρήση της συσκευής.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top