0
Την σοβαρότητα και την σφοδρότητα του φοβερού τροχαίου με θύματα δυο πεζές γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας καταδεικνύουν οι εικόνες από το σημείο στην οδό Πατησίων που σας παρουσιάζει το newsit.gr. 



Ένα διαλυμένο φανάρι και το σμπαραλιασμένο ΙΧ που έπεσε πάνω σε αυτό και στις δυο γυναίκες είναι η απόδειξη του φρικτού τροχαίου που έγινε στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Η στιγμή που οι δυο γυναίκες είναι πεσμένες στην άσφαλτο και περιμένουν ασθενοφόρο


Το φρικτό τροχαίο έγινε το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας με δύο γυναίκες να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Όλα έγιναν στις 9.30 το πρωί στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μηθύμνης στο κέντρο της Αθήνας.


Ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, ανέβηκε με μεγάλη ταχύτητα στη διαχωριστική νησίδα και έπεσε πάνω στο φανάρι. Στο σημείο αυτό ήταν δυο γυναίκες όπου τις χτύπησε με δύναμη εκτοξεύοντας τες στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Πατησίων.

Δείτε εικόνα από το σημείο λίγο μετά το τροχαίο:


Το σοκαριστικό είναι ότι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στο αντίθετο ρεύμα ήταν σταματημένα αυτοκίνητα στο κόκκινο φανάρι και έπεσαν επάνω τους. Οι δυο γυναίκες τραυματίσθηκαν  σοβαρά και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.


Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία μιας γυναίκας που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή. Όπως είπε μιλώντας στο newsit.gr είδε δυο γυναίκες ξαπλωμένες στον δρόμο την μια πίσω από την άλλη και τον δρόμο να έχει γεμίσει αίματα. Είπε ακόμα ότι ο πρώτος οδηγός ο οποίος ήταν σε κατάσταση σοκ είπε ότι δεν κατάλαβε πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Ακούστε την συγκλονιστική μαρτυρία:



Και οι δυο γυναίκες μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό. Η μια είναι στην χειρουργική κλινική με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και η άλλη είναι στην ορθοπεδική κλινική με κατάγματα και δεν κινδυνεύει η ζωή της. Οι περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφέρει άμεσα τις δύο γυναίκες στο νοσοκομείο, ενώ όσοι έτυχε να είναι παρόντες στο περιστατικό είχαν σοκαριστεί από τις σκηνές που ακολούθησαν.

Οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την ζωή τους. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του τραγικού τροχαίου.

ΠΗΓΗ: newsit


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top