0
Την ώρα που όλοι ασχολούνται με την αναμέτρηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, στη Θράκη το κόμμα που έχουν όσοι εργάζονται για την “τουρκοποίηση” της μουσουλμανικής μειονότητας καλπάζει!
Τα tourkikanea.gr γράφουν:

Με βάση τα ως τώρα αποτελέσματα σε Ροδόπη και Ξάνθη ο τουρκικός εθνικισμός που εκπροσωπεί το κόμμα DEB,  φαίνεται ιδιαίτερα ενισχυμένος. Στη μεν Ξάνθη από 24% πάει σε 36 37% ενώ στη Ροδόπη από 41% αγγίζει το 50% ! Έτσι είναι,όταν επί δεκαετίες τώρα το προξενείο αλωνίζει στην κυριολεξία φέρνει και αποτελέσματα. 

Ουσιαστικά στη Θράκη παίζει χωρίς αντίπαλο διοτι αυτοί κοιτάνε να ενισχύσουν τον τουρκικό εθνικισμό και οι αντίστοιχοι “δικοι μας” κοιτάν μόνο να κερδίσει τις εκλογές το κόμμα τους. Αν δεν αλλάξουμε πορεία θα πάμε ακόμη χειρότερα. Στην πρώτη φωτογραφία είναι τα αποτελέσματα στην Ροδόπη και η δεύτερη στην Ξάνθη. Έως τώρα 22:00.

Το κόμμα DEB για όσους δε γνωρίζουν αποτελεί τη συνέχεια του κόμματος που ιδρύθηκε από τον Αχμέτ Σαδίκ. Βασικός πολιτικός στόχος του DEB είναι να προβληθεί ως ο μοναδικός και αυθεντικός εκφραστής της «τουρκικής ταυτότητας» της μουσουλμανικής μειονότητας.

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι το Τουρκικό προξενείο στη Θράκη χρηματοδοτείται από την Άγκυρα ετησίως με το ποσό των 25.000.000 -30.000.000 για να μπορεί να υλοποιεί τα ιμπεριαλιστικά σχέδια της «μητέρας πατρίδας» στην ελληνική αυτή περιοχή και να εξαγοράζονται συνειδήσεις.


Είναι γνωστές οι επαφές και η υποστήριξη που παρέχει το εν λόγω τουρκικό προξενείο στις οργανώσεις και στους συλλόγους της Θράκη που φέρουν στην επωνυμία τους και τη λέξη «τουρκικό…» και στις εκδηλώσεις τους κυματίζει η σημαία της ….«αυτόνομης Δυτικής Θράκης». Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών μπροστά σε αυτές τις ανησυχητικές εξελίξεις φαίνεται πως παρακολουθεί ατάραχο και χωρίς να ιδρώνει.



ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top