0
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στη συνέχεια η μονοκομματική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένα λάθος στο χώρο της άμυνας, το οποίο θα το πληρώσουμε όπως φαίνεται ακριβά.



Δεν έδωσε τέλος στο θέμα του λεγόμενου “χακί συνδικαλισμού”. Η λύση ήταν έτοιμη αλλά είτε δεν τόλμησαν ,είτε δεν ήθελαν να τη δώσουν. Αποτέλεσμα; Έχουμε πλέον …δύο Ομοσπονδίες και στην μία η ΝΔ έχει δώσει δημοσίως μέσω του αντιπροέδρου της Άδωνι Γεωργιάδη τις ευλογίες της.

Κάπως έτσι βλέπουμε φαινόμενα που θυμίζουν το όχι και τόσο επιτυχημένο μοντέλο του “συνδικαλισμού των αστυνομικών”. “Χακί συνδικαλιστές” της Ομοσπονδίας στην οποία έχει δώσει την υποστήριξη του ο κ.Γεωργιάδης και η ΝΔ φωτογραφίζονται με υποψηφίους εκλογών. Το μόνο που απομένει είναι να τους βλέπουμε και στα πρωϊνά τηλεοπτικά πάνελ να κάνουν υποδείξεις για επιχειρησιακά θέματα, όπως κάνουν οι αστυνομικοί συνδικαλιστές σχεδόν κάθε πρωί.

Το ερώτημα είναι αν στο ΥΠΕΘΑ και στα Γενικά Επιτελεία οι ηγεσίες έχουν σκοπό να ασχοληθούν με το θέμα ή λόγω …προεκλογικής περιόδου θα ανεχτούν τα πάντα; Ποντάρετε στο δεύτερο και ετοιμαστείτε για τα χειρότερα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top