0
Στη «σέντρα» βγάζει ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM τον Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική του συμμορία, οι οποίοι ακόμα ως αλαζόνες και δίχως να ζητούν ένα συγγνώμη, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν με 9.5 μονάδες.


Συγκεκριμένα είπε:

«Σφαδάζουν και τινάζουν τοξίνες. Βρίζουν τον ελληνικό λαό. Μικρόψυχοι, σκοταδόψυχοι πάντα επικίνδυνοι.  Δεν πήραν το μήνυμα του ελληνικού λαού. Τον βρίζου όπου βρεθούν και όπου σταθούν. Τρώγονται, αλληλομαχαιρώνονται και βρίζουν τον ελληνικό λαό. Με την ίδια ανοησία,  που έλεγαν τις γιγάντιες συγκεντρώσεις, συγκεντρώσεις γραφικών και εξτρεμιστών, σφαδάζουν και τινάζουν τοξίνες.

Ακόμη δεν έχουν πιστέψει ότι έχασαν με 9.5 μονάδες διαφορά. Βούλιαξαν. Βατερλώ. Όπου σταθούν και οπού βρεθούν εξακολουθούν να βρίζουν τον ελληνικό λαό. Δεν έχουν πιστέψει ότι έχασαν. Είναι ιερό καθήκον να τους πείσουμε και στις εθνικές εκλογές σε μερικές εβδομάδες. Πρέπει να πειστούν ότι έκαναν εγκλήματα μήπως πάψουν να είναι πολιτικοί κακοποιοί. Την Κυριακή πρέπει να είμαστε πειστικότεροι. Μην αφήσετε την μήτρα του πολιτικού μπούλινγκ να συνεχίσει. Βρίζουν τον ελληνικό λαό όπου σταθούν και αμφισβητούν την κρίση του. Σε μερικές εβδομάδες το 9.5 θα γίνει διψήφιο σε όλη τη χώρα.

Ακόμα πιστεύουν ότι δεν υπέστησαν στρατηγική ήττα. Πρόκειται για πολιτικά ηλίθιους που πίστεψαν ότι η εξουσία είναι μόνιμη. Σύμφωνα με το πολιτικό χαμαιτυπείο το 77% που στάθηκε απέναντι τους είναι ακόμα γραφικοί, ανόητοι, αδιάβαστοι και μη νοήμονες που δεν καταλαβαίνουν πόσο ταλαντούχος είναι ο αρχιτέκτονας προδότης της συμφωνίας των Πρεσπών. 

Ακόμα δεν καταλαβαίνει ο λαός πόσο μεγάλος πολιτικός είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της μεταπολίτευσης. Στις εθνικές εκλογές η πυρωμένη ανάσα όλης της προδομένης Μακεδονίας, ενός λαού που εξαπατήθηκε και καταπιέστηκε φρικτά 4 ολόκληρα χρόνια από έναν κοινό απατεώνα του κοινού ποινικού δικαίου έναν ανακόλουθο, αναξιόπιστο και πλήρως ανεγκέφαλο, θα τον «κάψει».

Ο έγκριτος δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας:

«Ακόμα έχουν στο μυαλό τους να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το χαμαιτυπείο το μήνυμά μας δεν ήταν πολύ ισχυρό. Δεν ήταν όπως λένε οι πολιτικά ηλίθιοι στρατηγική ήττα. Δεν ήταν καθοριστική ήττα. Εξαπατά καθημερινά τον ελληνικό λαό και έχει ιταμό ύφος. Είναι δυνατόν μια τέτοια προσωπικότητα να χειρίζεται τα εθνικά θέματα, να προδίδει τον βορρά μας και να παριστάνει τον Ρομπέν των δασών. Το 40-45% των συνταξιούχων ψήφισαν Μητσοτάκη. 

Ο Ρομπέν των δασών δεν ήταν πειστικός και θεωρείται κοινός απατεώνας. Καθ’ έξιν ψεύτης και κοινός πολιτικός απατεώνας. Μόλις πήρε την ψήφο μας,  μετά μας ξέχασε. Ερήμην ολόκληρου του ελληνικού λαού προχώρησε σε προδοσία. Μας είπε ότι θα τον ευγνωμονούν οι γενεές των Ελλήνων, αυτός που έσβησε την ιστορία μας στα σχολικά βιβλία. 

Αυτοί οι πολιτικά ανόητοι μίλαγαν σε διάφορα πάνελ και έλεγαν ότι δεν ισχύουν οι μετρήσεις, και  αν υπάρξει διαφορά με το ζόρι να είναι ένας πόντος. Αυτό το πολιτικό χαμαιτυπείο έλεγε διάφορες ανοησίες και στο τέλος εκτέθηκαν από την πυρωμένη ανάσα του ελληνικού λαού».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top