0
Για τη νύχτα κόλαση που πέρασε με τον Νίκο Ευαγγελάτο την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου μίλησε ανοικτά στο πρόσφατο παρελθόν η Τατιάνα Στεφανίδου!



Συγκεκριμένα η Τατιάνα Στεφανίδου, μια μέρα πριν την φετινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είχε αποκαλύψει τι θα φορέσει για να ζήσει με τον σύζυγό της τις... "50 αποχρώσεις του Ευαγγελάτου", ενώ χαμογελώντας είπε με νόημα: "Μη σας πω... εξήντα και εβδομήντα αποχρώσεις"!


Πιο συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου όπως είπε στον αέρα της εκπομπής της θα φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα με σκίσιμο – το οποίο φόραγε και πέρσι την αντίστοιχη μέρα -, το μαύρο μυτερό και sexy παπούτσι που βάζει συχνά, κόκκινο κραγιόν, μαλλί υπερπαραγωγή και οστρακοειδή.

Δείτε το βίντεο:



Βαριά "άρρωστοι" Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος: Τι αποκάλυψε η ίδια;

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια είναι... βαριά άρρωστοι!

Τι συνέβη; Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη εκπομπή της είχε φιλοξενήσει την Μπέττυ Κουράκου και αποκάλυψε την δική της συνήθεια με τον Νίκο Ευαγγελάτο την οποία και χαρακτήρισε άρρωστη!


"Είναι κακοποίηση...": Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτει τον... χωρισμό της από τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Την πρόσφατη συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη, στην οποία διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού με τη Ζέτα Μακρυπούλια, σχολίασε η Τατιάνα Στεφανίδου!

«Μιχάλη καλωσόρισες στο club. Εμένα με τον Ευαγγελάτο μας χωρίζουν εδώ και 20 χρόνια. Κάθε Τρίτη και Τετάρτη μας ¨χτυπάνε¨ και μας χωρίζουν. Είναι σαν την κακοποίηση. Από ένα σημείο και μετά είναι σαν να το συνηθίζεις» δήλωσε χαρακτηριστικά on air η Τατιάνα Στεφανίδου για τις φήμες που τη θέλουν ανά διαστήματα να χωρίζει με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Τατιάνα Στεφανίδου: Για πρώτη φορά μας αποκάλυψε τον πατέρα του Νίκου Ευαγγελάτου! Γιατί δεν τον ξέρει κανείς;

Ποιος είναι ο πατέρας του Νίκου Ευαγγελάτου και γιατί ποτέ δεν εχει γραφτεί κάτι για εκείνο! ΗΤατιάνα Στεφανίδου τον αποκάλυψε!

Η αλήθεια είναι πως αν ψάξεις να μάθεις για την οικογένεια του Νίκου Ευαγγελάτου, πέρα από την Τατιάνα Στεφανίδου και τα παιδιά του δεν θα βρει κανείς τίποτα! Άντε να βρει την αδελφή το την οποία και σας παρουσιάσαμε εδώ στο Athensmagazine.gr πριν μερικές μέρες!

Όπου και να googlαρεις δεν θα βρεις τίποτα για τους γονείς του Νίκου Ευαγγελάτου και η αλήθεια είναι πως και εμείς δεν θελήσαμε να γράψουμε κάτι γιατί ο δημοσιογράφος θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα δικά του πρόσωπα που νοιάζεται και αγαπά!

Ωστόσο η σύζυγός του μίλησε ανοικτά χτες για τον πεθερό της με αφορμή μια τραγωδία με έναν 33χρονο!

Δείτε που βρίσκεται και τι κάνει ο πατέρας του Νίκου Ευαγγελάτου στο παρακάτω βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top