0
Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στην Καλαμάτα όπου ένας εικονολήπτης έχασε τη ζωή του κατά την διάρκεια του σαϊτοπόλεμου. Μια σαΐτα «καρφώθηκε» στο κεφάλι του άτυχου άντρα που βρισκόταν εκεί ως εργαζόμενος, για να καλύψει το πατροπαράδοτο έθιμο.


Πρόκειται για τον 53χρονο Κώστα Θεοδωρακάκη και η  τραγική ειρωνεία είναι ότι την ώρα που  βιντεοσκοπούσε για τοπικό μέσο ενημέρωσης την αναβίωση του εθίμου κατέγραψε με την κάμερά του τη σαΐτα που τον σκότωσε.

Δείτε το τραγικό περιστατικό από το 19ο λεπτό του βίντεο και μετά:

Δείτε το τραγικό περιστατικό από το 19ο λεπτό του βίντεο και μετά:



Σύμφωνα  με  πληροφορίες από αυτόπτες  μάρτυρες, ο άτυχος άντρας, τραυματίστηκε στο κεφάλι. Οι ίδιες πληροφορίες έκαναν εξ αρχής λόγο για πολύ βαρύ και σοβαρό τραυματισμό. Άμεσα ο καμεραμάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, που μίλησε στο healthview.gr, ο 53χρονος επαγγελματίας εικονολήπτης ήταν ήδη νεκρός, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και πάλι ο κ. Μπέζος, σύμφωνα με σχετικό τηλεγράφημα, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, εξέπνευσε.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο-σοκ, κατά τη διάρκεια του εθίμου, μία σαΐτα φεύγει από τα χέρια του σαϊτολόγου και εκτοξεύεται με φόρα προς το πλήθος και προς το σημείο που βρισκόταν ο άτυχος εικονολήπτης, ο οποίος κάλυπτε τον σαϊτοπόλεμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πώς εκεί που βρίσκονταν οι εργαζόμενοι φωτορεπόρτερ δεν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας και επισήμαναν ότι από τύχη δεν σημειώθηκαν και άλλοι τραυματισμοί.

Ο άτυχος εικονολήπτης Κώστας Θεοδωρακάκης


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top