0
Βρίθει μηνυμάτων και συμβολισμών ο αποχαιρετισμός του Στρατηγού Νικόλαου Χιονή, ο οποίος μετά από τέσσερις και πλεον δεκαετίες στην προμετωπίδα του καταδρομέων, αποστρατεύτηκε στο πλαίσιο των τακτικών κρίσεων.   


Σε ανάρτησή του ο Στρατηγός Χιονής έγραψε:   «Πριν λίγο μου ανακοινώθηκε τηλεφωνικά ότι αποστρατευτηκα. Ευχαριστώ τους προϊσταμένους μου Διοικητές μου, Διοικητές Μειζόνων Διοικήσεων, Αρχηγούς Στρατού που με επέλεξαν ως Ανώτατο Αξιωματικό και φυσικά με έκριναν από το 2013 έως και το έτος 2018.  

Ιδιαίτερα ευχαριστώ το διπλανό μου στη ΣΣΕ Σχη (ΠΖ) Κορδάτο Γεώργιο και φυσικά όλους τους συναδέλφους στις μονάδες Ειδικών Δυνάμεων αλλά και τους συναδέλφους στις μονάδες που υπηρέτησα, στο 2 ΕΤΕΘ, στους Σχηματισμους, V Μεραρχία Κρητών, 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία και 95 ΑΔΤΕ. Αυτονόητο βέβαια ευχαριστώ και ολους τους συναδέλφους της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων και τους Διοικητές και συναδέλφους των ΚΕΕΔ, ΚΕΑΠ, ΚΕΟΑΧ, ΣΧΑΛ.   

Δεν πρέπει να ξεχάσω βέβαια και τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές και στρατιώτες για την αμέριστη στήριξή τους και βοήθεια. Ιδιαίτερα τους οδηγούς σε όλες τις μονάδες και Σχηματισμούς, και στη ΔΕΔ όπου πρόσφατα μου ανακοίνωσαν ότι από 25 Μαρτίου 2018 μέχρι σήμερα το κοντέρ έγραψε 57.000 χιλιόμετρα , για υπηρεσιακές ανιδιοτελείς επισκέψεις( χωρίς προσωπικές οικονομικές απολαβές και σε βάρος προσωπικού μου χρόνου για το καλό των μονάδων της ΔΕΔ) με αποτελέσματα που οι μικρότεροι γνωρίζουν καλύτερα από τους μεγαλυτερους.  

Ευχαριστώ τις τοπικές κοινωνίες της Ν. Λέσβου (Πέραμα), Μανταμάδος, Ν. Κρήτης, Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου,, Ιεράπετρας, Κιλκίς, Ν.Ρόδου, Καστελόριζου, Κάσου, Καρπάθου, Τήλου, Χάλκης, Σύμης. Ευχαριστώ το Θεό για την υγεία που χάρισε σε έμενα στην οικογένεια μου και στα παιδια μου. Καλή συνέχεια σε όλους.  Καλή συνέχεια σε όσους μπορούν και κοιμούνται σε στεγνό μαξιλάρι. 

ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΕ ΣΤΕΓΝΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΕΓΝΟ ΜΑΞΙΛΆΡΙ......   Με όλους τους συναδέλφους εργαστηκαμε με πάθος, υπομονή, επιμονή και άδολη αγάπη για το καλό της πατρίδας μας. Να είστε όλοι καλά. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΙΔΟΥΜΕ , ΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΓΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ......ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ......ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ...».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top