0
Σε μια λαμπερή βραδιά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο πλαίσιο παρουσίασης του νέου προγράμματος της ΕΡΤ, η Κατερίνα Ντούσκα παρουσίασε το «Better Love», με το οποίο θα πάρει μέρος στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μουσικής Eurovision 2019.



O διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ στην ομιλία του αναφέρθηκε στην Κατερίνα Ντούσκα και την πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού της, το οποίο, όπως είπε, ήδη φέρνει μια νότα αισιοδοξίας. Το «Better Love» έγραψε η ίδια η ερμηνεύτρια μαζί με τον Leon of Athens και τον David Sneddon. Πρόκειται για ένα mid tempo power pop song, με πολύ σύγχρονη παραγωγή, το οποίο όμως στέκεται και σε ακουστική εκδοχή, με ένα όργανο, γιατί είναι πολύ μελωδικό.

Δείτε το videoclip του «Better Love»


Τις βραδιές Eurovision θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου. Οι δύο τους βρέθηκαν στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής και μίλησαν για τη γνωριμία τους, αλλά και για το τι σημαίνει γι' αυτούς η Eurovision.

Η Μαρία Κοζάκου είπε για τη φετινή συμμετοχή πως, αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα πρόταση της Ελλάδας και ήταν αυτή που προσκάλεσε στη σκηνή την Κατερίνα Ντούσκα για να ερμηνεύσει το τραγούδι, που θα διεκδικήσει μια θέση για τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού.

Πριν ξεκινήσει να παίζει στην μεγάλη οθόνη του Μεγάρου το βίντεο με τραγούδι της Ελλάδας για τη φετινή διοργάνωση της Eurovision, η Κατερίνα Ντούσκα είπε ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, ωστόσο συμπλήρωσε: «Είμαι ονειροπόλα και πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στους ανθρώπους που ονειρεύονται». 

Είπε ακόμη πως έχει άγχος για τη συμμετοχή της και βλέπει πολλούς εφιάλτες, αλλά και όμορφα όνειρα γιατί, όπως προσέθεσε, πιστεύει στην ομάδα της και στο τραγούδι που έγραψαν. Είπε ακόμα ότι το τραγούδι αναφέρεται στην αιώνια αναζήτηση μιας ανώτερης αγάπης.


Τέλος, η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό και πως αυτή και η ομάδα της θα δώσουν το 1.000% για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top