0
Το κοινοβούλιο της Αλβανίας ανέστειλε την συνεδρίαση για την ένταξη της γειτονικής Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, όταν ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Έντι Παλόκα, έριξε μελάνι στον Πρωθυπουργό, Έντι Ράμα.


Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Γκραμόζ Ρούτσι, απέκλεισε τον βουλευτή Παλόκα από την συζήτηση μετά από αυτήν την κίνηση, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε να βγει από την αίθουσα με αποτέλεσμα να σταματήσει η συνεδρίαση.

Το κοινοβούλιο της Αλβανίας ανέστειλε την Πέμπτη συνεδρίαση για την ένταξη της γειτονικής Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, όταν ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Έντι Παλόκα, έριξε μελάνι στον Πρωθυπουργό, Έντι Ράμα.

Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Γκραμόζ Ρούτσι, απέκλεισε τον βουλευτή Παλόκα από την συζήτηση μετά από αυτήν την κίνηση, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε να βγει από την αίθουσα με αποτέλεσμα να σταματήσει η συνεδρίαση.Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Δημοκρατικού κόμματος, η ενέργεια του βουλευτή τους οφείλεται στις συνεχείς κοροϊδίες του Ράμα προς εκείνον σε προηγούμενες συνεδριάσεις.

«Ο Έντι Παλόκα έριξε στον Έντι Ράμα μελάνι, αφού ο Πρωθυπουργός δεν σταματούσε να τον κοροϊδεύει για τον τρόπο που μιλούσε. Η επίθεση που δέχτηκε, ήταν η απάντηση του Παλόκα για τον εκφοβισμό που δεχόταν. Μάρτυρες σε αυτό είναι όλοι οι πολίτες», αναφέρει το κόμμα στην αλβανική εφημερίδα Telegrafi.

Η συνεδρίαση διαταράχθηκε όταν ο Λουλζίμ Μπάσα, επικεφαλής του Λημοκρατικού Κόμματο,ς άρχισε να επικρίνει σκληρά την αριστερή κυβέρνηση για διαφθορά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλβανός Πρωθυπουργός δέχεται επίθεση στο Κοινοβούλιο την ώρα που βρίσκεται στο βήμα. Δύο μήνες πριν, ο βουλευτής του Δημοκρατικού κόμματος, Έντρι Χάσα, πέταξε ένα αυγό που βρήκε στόχο το σακάκι του Έντι Ράμα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top